reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@AniaS35 tak tak dwa dni przed terminem @ miała nagatyw a w dzień @ pozytyw [emoji14] zobaczymy :)
W poniedziałek rano zrobię test. Albo nawet betę

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gorąco ci kibicuje kochana tak naprawdę jeszcze wszystko może sie zdarzyć .... i ja ci życzę by to wszystko zdarzylo sie u ciebie !
U mnie dziś 24dc do @ jeszcze 5 dni takze cierpliwie czekam ...

reklama
Dziewczyny dodaje zdjęcie do porównania. Test owulacyjny z rosmana i test z allegro
1511008328-166d08cfc8495335-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam wieczór mija dziołuszki ja jak zwykle mam wekendowo kino domowe ... :-) :-) :-) myślę o Was wszystkich caly czas i za każdą trzymam mocno &&&&& niech sie spełnią wszystkie Wasze najskrytsze marzenia ... zobaczycie ze cokolwiek nas nie spotka po tej drodze do zwyciestwa to jednak nagroda bedzie wieeeelkaaaaa! Bardzo!❤❤️bardzo wielka
DOBREJ NOCY ,KOLOROWYCH SNÓW ,PRZYJEMNYCH CHWIL I CZEGO TAM SOBIE JESZCZE ŻYCZYCIE ! ❤❤️

Dziewczyny dodaje zdjęcie do porównania. Test owulacyjny z rosmana i test z allegro
1511008328-166d08cfc8495335-aaaaaa.jpeg

Ja sie na testach akurat nie znam ale moge tylko stwierdzic ze na tym zielonym cos widac a.tym ponizej no nie.bardzo coś widzę chociaz moze moje oczy juz stare także no :D:p

Ja sie na testach akurat nie znam ale moge tylko stwierdzic ze na tym zielonym cos widac a.tym ponizej no nie.bardzo coś widzę chociaz moze moje oczy juz stare także no :D:p
Nie mylisz się. Właśnie na tym z allegro nic nie widać! Więc cały czas robiłam te testy a one wgl mi nie pokazywały żadnej kreseczki. A ten zielony czyli z rosmana juz pokazał. Ale myśle że jestem już po owu bo kreska jaśnieje a wczoraj na monitoringu piękny pęcherzyk i dziś odczuwalam klucie jajnika i dużo śluzu. We wtorek ide na kontrole do gina sprawdzić czy pęcherzyk pękł. A może oba pękły i będzie podwójne szczęscie? Hehe nie napalam się. Oby już ten cykl był owocny. Nie mogę się doczekać testowania. A owulacja po CLO w 11 dc także szybko.

Co do testów owulacyjnych to moje tez jakieś lipne jak już myśle ze cis tam się zaczyna to na drugi dzień jedna kreska :/

reklama
Nie mylisz się. Właśnie na tym z allegro nic nie widać! Więc cały czas robiłam te testy a one wgl mi nie pokazywały żadnej kreseczki. A ten zielony czyli z rosmana juz pokazał. Ale myśle że jestem już po owu bo kreska jaśnieje a wczoraj na monitoringu piękny pęcherzyk i dziś odczuwalam klucie jajnika i dużo śluzu. We wtorek ide na kontrole do gina sprawdzić czy pęcherzyk pękł. A może oba pękły i będzie podwójne szczęscie? Hehe nie napalam się. Oby już ten cykl był owocny. Nie mogę się doczekać testowania. A owulacja po CLO w 11 dc także szybko.

Trzymam &&&& za wizytę wtorkową niech przyniesie tobie dobre wiadomości .
Jak dlugie masz cykle? Jeśli 28 to chyba owu w 11dc to nic dziwnego chociaż ja tam nie znam sie na tym za bardzo hehe
@Dagaa11 ,@KatiNails jak tam u Was dziewczyny jakiś cień nadzieji jest może.??
U mnie dziś 25dc i poki co nie czuje sie ani małpowo a tym bardziej ciążowo więc przypuszczam ze w czwartek rozpoczne kolejny juz 3cs chociaż no cuda się zdarzają wiec warto w nie wierzyć...milej niedzieli kochane !

Do góry