reklama
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Cześć dziewczęta !
Jak mówicie o takich kwotach to jestem zszokowana [emoji44]
Ja jestem jakaś przybita. U nas ostatnio jest jaki tako. Za dużo pracy, za mało odpoczynku i wszystko się kumuluje.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja jestem jakaś przybita. U nas ostatnio jest jaki tako. Za dużo pracy, za mało odpoczynku i wszystko się kumuluje.
Stokrotenka a planujecie jakies wakacje w tym roku zeby sie odstresowac?
Mnie czasem szczerze zaczyna brakowac mojej pracy ale wiem ze powrot bylby nie oplacalny.Nie wiadomo ile nam starania zajma a bez sensu komus truc tylek na np 2 czy 3 miesiace ([emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] moj optymizm mnie czasem sama rozsmiesza[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23])
Mnie czasem szczerze zaczyna brakowac mojej pracy ale wiem ze powrot bylby nie oplacalny.Nie wiadomo ile nam starania zajma a bez sensu komus truc tylek na np 2 czy 3 miesiace ([emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] moj optymizm mnie czasem sama rozsmiesza[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23])
Dagaa11
U mnie też mega zmeczenie non stop... niby wakacje to martwy okres w aptece, ale i tak pracy pełno. Urlop mam dopiero końcem sierpnia no ale trzeba zacisnąć co nieco i sie nie poddawaćCześć dziewczęta !
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Stokrotenka23
Ja poki co nie mam pojęcia kiedy urlop wezmę. Może się okazać że w ogóle. Nie opłaca mi się siedzieć w mieszkaniu samej po prostu, ale jestem zmęczona [emoji19]U mnie też mega zmeczenie non stop... niby wakacje to martwy okres w aptece, ale i tak pracy pełno. Urlop mam dopiero końcem sierpnia no ale trzeba zacisnąć co nieco i sie nie poddawać
Cześć dziewczyny...
Wracam. W skrócie. Jestem mamą 3,5 letniej córeczki. Staraliśmy się rok temu. Udało się. Ciążę straciłam.... Po tym wszystkim nie chciałam. Myślałam że łatwo to przeszłam ale to nie prawda. Temat wrócił i wydaje mi się że jestem gotowa. Nie wiem czy się uda, nie monituje hormonów (pcos) ani owu (chyba to już lekkie zrezygnowanie), ale co tam. Niech się dzieje co chce. Może akurat?
Dopiero po wakacjach będę mieć umowę na czas nieokreślony w pracy więc chyba miło by było przedłużać ją bez oświadczenia o ciąży, bardzo mi na pracy zależy i na tym aby przede wszystkim moc wrócić.
No to wygadałam się.
Witam się i pozdrawiam i cieszę się niesamowicie z tak pięknej letniej pogody [emoji4]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Wracam. W skrócie. Jestem mamą 3,5 letniej córeczki. Staraliśmy się rok temu. Udało się. Ciążę straciłam.... Po tym wszystkim nie chciałam. Myślałam że łatwo to przeszłam ale to nie prawda. Temat wrócił i wydaje mi się że jestem gotowa. Nie wiem czy się uda, nie monituje hormonów (pcos) ani owu (chyba to już lekkie zrezygnowanie), ale co tam. Niech się dzieje co chce. Może akurat?
Dopiero po wakacjach będę mieć umowę na czas nieokreślony w pracy więc chyba miło by było przedłużać ją bez oświadczenia o ciąży, bardzo mi na pracy zależy i na tym aby przede wszystkim moc wrócić.
No to wygadałam się.
Witam się i pozdrawiam i cieszę się niesamowicie z tak pięknej letniej pogody [emoji4]
reklama
Dagaa przyznaje że kupiłam testy ovu (dzisiaj) żeby mniej więcej wiedzieć czy wszystko ok i jest o co powalczyć. Zrobiłam w pracy i delikatna druga krecha jest. Należę do niecierpliwych i testy ovu robiłam w dniu spodziewanej @ i zawsze się sprawdzalo [emoji6]Cześć pegas ja jeszcze 1.5 godz w pracy, już mnie korci żeby wrócić do domu i zrobić owu. Ciekawe czy kredka będzie wyraźniejsza, niz wczoraj
Wiem że to nie test ciążowy ale testy ovu reagują.
Poza tym, mój lewy jajniki tak rwie że chciałam się upewnić że to będzie ovu. I chyba będzie.
Teraz żeby tylko po całych dnia pracy sił starczyło... [emoji4][emoji48]