reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Zawsze sie sprawdzalo, tzn ze bylas w ciazy i test owu wykryl ciąże? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ja wczoraj mialam delikatna druga kreche a byl to 13 dc zobaczymy co dzisiaj wyjdzieDagaa przyznaje że kupiłam testy ovu (dzisiaj) żeby mniej więcej wiedzieć czy wszystko ok i jest o co powalczyć. Zrobiłam w pracy i delikatna druga krecha jest. Należę do niecierpliwych i testy ovu robiłam w dniu spodziewanej @ i zawsze się sprawdzalo [emoji6]
Wiem że to nie test ciążowy ale testy ovu reagują.
Poza tym, mój lewy jajniki tak rwie że chciałam się upewnić że to będzie ovu. I chyba będzie.
Teraz żeby tylko po całych dnia pracy sił starczyło... [emoji4][emoji48]
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Własnie takCzy 11dpo to znaczy 11 dni po owulacji? Bo ja nie terminologiczna jestem.
To chyba oznacza wg mojej terminologii 11 dzień fazy lutealnej lub wyzszej, tak?
Wg mnie to jest sznasa jeszcze.
Dagaa11
Możliwe, ze jednak jeszcze za szybko na test ciazowy? Nie trać wiaryCześć dziewczyny. Pegas witaj. Ja oczywiście z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i oczywiście negatywny[emoji5] teraz czekam do środy jak wyjdzie negatywny to znaczy, że raczej nic z tego, bo już będę 11 dpo
Tak, w dniu spodziewanej @ na teście ovu były dwie kreski. Wszędzie trąbią że to żaden wymiernik ale u mnie 2 razy było trafne, więc zanim się szarpne na test ciążowy robię ovu który zostaje mi z paczki [emoji4]Zawsze sie sprawdzalo, tzn ze bylas w ciazy i test owu wykryl ciąże? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam ja wczoraj mialam delikatna druga kreche a byl to 13 dc zobaczymy co dzisiaj wyjdzie
Ja mam 12 d.c i tak średnio w środku cyklu miałam ovu ale mój cykl to 30/31 dni...
G
goszczaca
Gość
Dziewcxyny ratujcie mnie bo sfiksuje. Ginekologa mam dopierona 10.07, noga mi caly czas mrowieje. Zapisalam sie do chirurga naczyniowego ktory w pierwszej ciąży kontrolowal mi nogi. Wizyta dopiero w piątek czy aby na pewno moge brac magnez? Pamiętam, ze ten chirurg w pierwszej ciazy kazal brac cycl3forte. oszaleje
Dagaa11
Bierz magnez z potasem, ale dobrze przyswajalny np. Chelamag z olimpu. Cyclo jak najbardziej teżDziewcxyny ratujcie mnie bo sfiksuje. Ginekologa mam dopierona 10.07, noga mi caly czas mrowieje. Zapisalam sie do chirurga naczyniowego ktory w pierwszej ciąży kontrolowal mi nogi. Wizyta dopiero w piątek czy aby na pewno moge brac magnez? Pamiętam, ze ten chirurg w pierwszej ciazy kazal brac cycl3forte. oszaleje
Dagaa11
Ja też wlasnie mam 30/31 dni i mysle, ze za dwa dni powinnam mieć owulacje, no ale nigdy nic nie wiadomoTak, w dniu spodziewanej @ na teście ovu były dwie kreski. Wszędzie trąbią że to żaden wymiernik ale u mnie 2 razy było trafne, więc zanim się szarpne na test ciążowy robię ovu który zostaje mi z paczki [emoji4]
Ja mam 12 d.c i tak średnio w środku cyklu miałam ovu ale mój cykl to 30/31 dni...
reklama