reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Czy 11dpo to znaczy 11 dni po owulacji? Bo ja nie terminologiczna jestem.
To chyba oznacza wg mojej terminologii 11 dzień fazy lutealnej lub wyzszej, tak?
Wg mnie to jest sznasa jeszcze.

reklama
Dagaa przyznaje że kupiłam testy ovu (dzisiaj) żeby mniej więcej wiedzieć czy wszystko ok i jest o co powalczyć. Zrobiłam w pracy i delikatna druga krecha jest. Należę do niecierpliwych i testy ovu robiłam w dniu spodziewanej @ i zawsze się sprawdzalo [emoji6]
Wiem że to nie test ciążowy ale testy ovu reagują.

Poza tym, mój lewy jajniki tak rwie że chciałam się upewnić że to będzie ovu. I chyba będzie.
Teraz żeby tylko po całych dnia pracy sił starczyło... [emoji4][emoji48]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze sie sprawdzalo, tzn ze bylas w ciazy i test owu wykryl ciąże? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :) ja wczoraj mialam delikatna druga kreche a byl to 13 dc :) zobaczymy co dzisiaj wyjdzie :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Pegas witaj. Ja oczywiście z ciekawości zrobiłam dzisiaj test i oczywiście negatywny[emoji5] teraz czekam do środy jak wyjdzie negatywny to znaczy, że raczej nic z tego, bo już będę 11 dpo
Możliwe, ze jednak jeszcze za szybko na test ciazowy? Nie trać wiary :)

Bardzo możliwe, że za szybko to zależy czy owu mi się faktycznie przesunela bo jak tak to jestem dopiero 9 dni po a w środę właśnie będzie 11, jeżeli jednak była wcześniej to poprostu @ przyjdzie.

Zawsze sie sprawdzalo, tzn ze bylas w ciazy i test owu wykryl ciąże? Bo nie wiem czy dobrze zrozumialam :) ja wczoraj mialam delikatna druga kreche a byl to 13 dc :) zobaczymy co dzisiaj wyjdzie :)

Tak, w dniu spodziewanej @ na teście ovu były dwie kreski. Wszędzie trąbią że to żaden wymiernik ale u mnie 2 razy było trafne, więc zanim się szarpne na test ciążowy robię ovu który zostaje mi z paczki [emoji4]
Ja mam 12 d.c i tak średnio w środku cyklu miałam ovu ale mój cykl to 30/31 dni...

Dziewcxyny ratujcie mnie bo sfiksuje. Ginekologa mam dopierona 10.07, noga mi caly czas mrowieje. Zapisalam sie do chirurga naczyniowego ktory w pierwszej ciąży kontrolowal mi nogi. Wizyta dopiero w piątek:( czy aby na pewno moge brac magnez? Pamiętam, ze ten chirurg w pierwszej ciazy kazal brac cycl3forte.:( oszaleje

Dziewcxyny ratujcie mnie bo sfiksuje. Ginekologa mam dopierona 10.07, noga mi caly czas mrowieje. Zapisalam sie do chirurga naczyniowego ktory w pierwszej ciąży kontrolowal mi nogi. Wizyta dopiero w piątek:( czy aby na pewno moge brac magnez? Pamiętam, ze ten chirurg w pierwszej ciazy kazal brac cycl3forte.:( oszaleje
Bierz magnez z potasem, ale dobrze przyswajalny np. Chelamag z olimpu. Cyclo jak najbardziej też

Tak, w dniu spodziewanej @ na teście ovu były dwie kreski. Wszędzie trąbią że to żaden wymiernik ale u mnie 2 razy było trafne, więc zanim się szarpne na test ciążowy robię ovu który zostaje mi z paczki [emoji4]
Ja mam 12 d.c i tak średnio w środku cyklu miałam ovu ale mój cykl to 30/31 dni...

Ja też wlasnie mam 30/31 dni i mysle, ze za dwa dni powinnam mieć owulacje, no ale nigdy nic nie wiadomo :)

reklama
Do góry