reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Staramy się ale nie tak ze dzień dnia... raczej tak przyjemnie póki co z nadzieją ze zostaniemy rodzicami. Częściej oczywiście w potencjalnych dniach płodnych. Myślę że zejdzie się więc już działamy.

Cześć!
Czekamy z rana !

Paaaaa [emoji9]

Ja nawet nie mam ćwierć wieku i juz żałuję że zwlekalismy jakiś czas, przynajmniej ja z lekarzem...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No ja tez zaluje. Bo czuje sie jak matka geriatryczna:)

reklama
Nie przesadzaj [emoji14][emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ha ha poważnie mówię. Sa plusy i minusy. Plus taki ze się wybawilam i wyszalalam. minus wlasnie taki ze zbyt późno się zaczelam starac, ale fakt faktem z moim M. Wzielismy sie w pare zaledwie 5 lat temu:) po 6 latach znajomości:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jupi garaż mi zalewa, mega burza jest i ulewa:szok:pompa poszła w ruch. :eek:Nabiegalam sie zeby wszystko z garażu zabrać, a moje dziecko zanim zasnęło powiedziało mi ze burzy sie boi a spi jak kamien:sorry: dobranoc wszystkim:hmm:

Hej. Mozna dolaczyc? Co prawda nie udalo mi sie przeczytac Waszych poprzednich postow ale postaram sie nadrobic jak wroce z pracy. Mam synka ( starania 2.5 roku poszlo po laparo) 14 mc gdy mial 8 zaszlam w 2 ciaze ( 9 tydz martwy plod) lyzeczkowanie diagnoza zasniad groniasty ktory na szczescie nie skonczyl sie kosmowczakiem. Ufff... I lecimy dalej ze staraniami ;) okres powinnam dostac za 9 dni ale mam nadzieje ze sie nie doczekam...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ale wczoraj napisalyscie, a ja już spalam. Andżelika My jak się poznaliśmy mialam rocznikowo 22 lata☺ Jeszcze nie skończone bo to było w sierpniu☺ dokładnie sierpień 2008r a w listopadzie 2009 dowiedziałam się, że jestem w ciąży☺ mieliśmy slubowac w lutym 2010 ale że lezalam w ciąży mój mąż zalatwil na kwiecień i kazal mi się stawić w kościele☺ u nas też burza była. Mamunia My się staramy tak bez ciśnienia, trochę się boję jestem po 2cc ale gin dala zielone światło. Jedna próba była teraz, druga może będzie w lipcu jak mąż trafi bo niestety nie mam go codziennie w domu:( taka praca, że jest co 2 tygodnie na tydzień. Jak nie wyjdzie, to potem przekladam na jesień, bo jak by mi wyszedł cykl sierpniowy lub wrześniowy to wtedy by mi wypadal termin na maj, czerwiec a tak nie chce ponieważ we Wrześniu moja córeczka, która teraz będzie zaczynać 1 klasę będzie w ED i to będzie pierwszy rok egzaminów

Dzien dobry :)

My juz siostre zaprowadzilysmy do szkoly.Teraz pora na goraca kawke i herbatke bo wiatr wieje taki zimny ze umarzlysmy jak jesienia.

Andzelika u nas bylo to samo.Jak widziala dzidziusia to podchodzila,ogladala, ciagle pytala kiedy bedzie braciszek albo siostrzyczka.I w pierwsze dni jak przyjezdzala do szpitala tak samo fascynacja ale jak zaczelo sie plakanie po nocach w domu juz fascynacja troche oslabla.Fakt zyc bez siebie nie umieja ale i lac tez sie potrafia [emoji23]

Jak chodzi o starania to nie mysle o nich tak intensywnie jak przy staraniach o Vivi bo tak srednio u mnie z wolnym czasem.Wtedy ani starsza corka nie chidzila do szkoly ani nie bylo malego dziecka do ogarniecia.
Teraz mam tez czas ograniczony z powodow zdrowotnych.

Kasia witamy i trzymamy kciuki

reklama
Do góry