reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Staramy się ale nie tak ze dzień dnia... raczej tak przyjemnie póki co z nadzieją ze zostaniemy rodzicami. Częściej oczywiście w potencjalnych dniach płodnych. Myślę że zejdzie się więc już działamy.

Cześć!
Czekamy z rana !

Paaaaa [emoji9]

Ja nawet nie mam ćwierć wieku i juz żałuję że zwlekalismy jakiś czas, przynajmniej ja z lekarzem...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No ja tez zaluje. Bo czuje sie jak matka geriatryczna:)

reklama
Nie przesadzaj [emoji14][emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ha ha poważnie mówię. Sa plusy i minusy. Plus taki ze się wybawilam i wyszalalam. minus wlasnie taki ze zbyt późno się zaczelam starac, ale fakt faktem z moim M. Wzielismy sie w pare zaledwie 5 lat temu:) po 6 latach znajomości:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jupi garaż mi zalewa, mega burza jest i ulewa:szok:pompa poszła w ruch. :eek:Nabiegalam sie zeby wszystko z garażu zabrać, a moje dziecko zanim zasnęło powiedziało mi ze burzy sie boi a spi jak kamien:sorry: dobranoc wszystkim:hmm:

Hej. Mozna dolaczyc? Co prawda nie udalo mi sie przeczytac Waszych poprzednich postow ale postaram sie nadrobic jak wroce z pracy. Mam synka ( starania 2.5 roku poszlo po laparo) 14 mc gdy mial 8 zaszlam w 2 ciaze ( 9 tydz martwy plod) lyzeczkowanie diagnoza zasniad groniasty ktory na szczescie nie skonczyl sie kosmowczakiem. Ufff... I lecimy dalej ze staraniami ;) okres powinnam dostac za 9 dni ale mam nadzieje ze sie nie doczekam...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, ale wczoraj napisalyscie, a ja już spalam. Andżelika My jak się poznaliśmy mialam rocznikowo 22 lata☺ Jeszcze nie skończone bo to było w sierpniu☺ dokładnie sierpień 2008r a w listopadzie 2009 dowiedziałam się, że jestem w ciąży☺ mieliśmy slubowac w lutym 2010 ale że lezalam w ciąży mój mąż zalatwil na kwiecień i kazal mi się stawić w kościele☺ u nas też burza była. Mamunia My się staramy tak bez ciśnienia, trochę się boję jestem po 2cc ale gin dala zielone światło. Jedna próba była teraz, druga może będzie w lipcu jak mąż trafi bo niestety nie mam go codziennie w domu:( taka praca, że jest co 2 tygodnie na tydzień. Jak nie wyjdzie, to potem przekladam na jesień, bo jak by mi wyszedł cykl sierpniowy lub wrześniowy to wtedy by mi wypadal termin na maj, czerwiec a tak nie chce ponieważ we Wrześniu moja córeczka, która teraz będzie zaczynać 1 klasę będzie w ED i to będzie pierwszy rok egzaminów

Dzien dobry :)

My juz siostre zaprowadzilysmy do szkoly.Teraz pora na goraca kawke i herbatke bo wiatr wieje taki zimny ze umarzlysmy jak jesienia.

Andzelika u nas bylo to samo.Jak widziala dzidziusia to podchodzila,ogladala, ciagle pytala kiedy bedzie braciszek albo siostrzyczka.I w pierwsze dni jak przyjezdzala do szpitala tak samo fascynacja ale jak zaczelo sie plakanie po nocach w domu juz fascynacja troche oslabla.Fakt zyc bez siebie nie umieja ale i lac tez sie potrafia [emoji23]

Jak chodzi o starania to nie mysle o nich tak intensywnie jak przy staraniach o Vivi bo tak srednio u mnie z wolnym czasem.Wtedy ani starsza corka nie chidzila do szkoly ani nie bylo malego dziecka do ogarniecia.
Teraz mam tez czas ograniczony z powodow zdrowotnych.

Kasia witamy i trzymamy kciuki

reklama
Do góry