reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

No ja jeszcze ze 4 cykle jak nie wyjdzie, zawitam do gina na wizytę i porobie badania hormonalne.
Mamunia ja jestem w trakcie staran ale znajac moje szczescie troche mi sie zejdzie bo o druga corke walczylam trzy lata.Wiec moze byc tak ze i ten 2018 mnie zastanie [emoji17]
Przypomnij mi ile sie starasz?

reklama
Pol99, daj znac koniecznie jutro , trzymam kciuki![emoji110]

U nas tez przewaznie jedno danie[emoji5]

Starania ruszaja we wrzesniu, czekam na planowana operacje.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To szykownie dziewczyny. Plany zacne na już i na zaś tak więc nic tylko DO PRZODU!
Chcialabym miec 3 letnią różnicę wieku miedzy dziećmi:):) pesel nie ten trzeba dzialac. Jakbym miala 20 na karku to wtedy mozna zwlekać, a tak na serio napatrzec sie nie mogę jaksyn zobaczy jakies maleństwo w gondolce mówi l dzidzi :) a jaksiostra przyjedzie z 3 miesięczną kruszynką, to nie odstepuje jej na krok. Glaszcze po glowce, trzyma za rączkę, buja w kolysce:) cos cudownego. Ciekawa jestem czy nadal by taki byl jak by slyszal dzien dnua placz:D

reklama
Andzelika sobie nauczyłam to mam. Przyzwyczajeni jesteśmy i ciężko wykorzenic.

Powiedzcie mi ile z was na serio się stara lub będzie się w tym 2018 starać?
Staramy się ale nie tak ze dzień dnia... raczej tak przyjemnie póki co z nadzieją ze zostaniemy rodzicami. Częściej oczywiście w potencjalnych dniach płodnych. Myślę że zejdzie się więc już działamy.
Zapomniałam napisać ze jestem przed, hmm kolezanki go bardzo chwalily wiec do niego sie wybralam:) wiec jutro z rana robie test i zobaczymy, trzymajcie kciuki bo chcialabym zeby sie udalo:) dzieki za wasze odpowiedzi
Cześć!
Czekamy z rana !
Dobranoc dziewczyny. Uciekam spac bo rano do pracy.
Paaaaa [emoji9]
Chcialabym miec 3 letnią różnicę wieku miedzy dziećmi:):) pesel nie ten trzeba dzialac. Jakbym miala 20 na karku towtedy mozna zwlekać, a tak na serio napatrzec sie nie mogę jaksyn zobaczy jakies maleństwo w gondolce mówi l dzidzi :) a jaksiostra przyjedzie z 3 miesięczną kruszonką, to nie odstepuje jej na krok. Glaszcze po glowce, trzyma za rączkę, buja w kolysce:) cos cudownego. Ciekawa jestem czy nadal by taki byl jak by slyszal dzien dnua placz:D
Ja nawet nie mam ćwierć wieku i juz żałuję że zwlekalismy jakiś czas, przynajmniej ja z lekarzem...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry