reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Widać u mnie jest podobnie z tym instynktem:) u mnie i mama chciala sie zajmiwac po poludniami a z eana i tesciowa i tesciowej siostra no ale niestety.

reklama
No to ci zazdroszczę, bo u mnie nie ma chętnych na zajmowanie się. :( Wszędzie muszę targać ze sobą młodego,w najgorszym wypadku P. z nim zostanie,ale to też jak ma wolne. Moja mama pracuje,ale też jest wygodna: 2 dzieci u niej na weekend nie przejdzie,bo ona chce sobie w spokoju cały film obejrzeć,ona lubi spontaniczne wypady,a z 2-latkiem wiadomo - trochę przygotowań jest, poza tym odzwyczaiła się od małych dzieci. Bo z córką kiedyś chętnie zostawała i czasem ją nadal na weekend weźmie,ale odnoszę wrażenie,że syn nie jest do końca akceptowany,bo nie jest tak grzeczny jak córka była w jego wieku,a i też pewnie mama po prostu nie ma ochoty na małe dzieci. I ja to rozumiem,absolutnie nie robię z tego problemu,tylko czasem przykro... :(
Ale żeby nie smucić.. uznałam,że skoro z dwójką sobie daję radę,to z trójką nie dam? :D
No tu, w Niemczech,czasem tak obserwuję te muzułmanki, całe okutane w te szmaty,na głowie też,upał 40 stopni,a jedna z drugą z 3-4-5 dzieci....:szok: Tylko że to zupełnie inna kultura,u nich jedno czy dwójka dzieci jest nie do pomyślenia.:no:

Cześć dziewczyny tak na szybko. Andżelika testowalam ale nic @ też jeszcze nie mam ale napewno przyjdzie na dniach bo już brzuch boli. My na wyjeździe dlatego tak na szybko☺

Angela dostałaś @??

Leylah przeszło bo dostałam @, ale wierz mi ze ten ból nie był normalny. ... przecież bym wiedziała. Dostałam @ za wcześnie 5 dni. Juz od wczoraj pije zioła Ojca Sroki - ciekawe czy pomogą [emoji110][emoji110]

Cześć Karotka :) przyda nam się gadula [emoji6]

My byliśmy na mini urlopie. Wypoczelam w końcu. .. jakoś tak się oderwalam od rzeczywistości i ciężko mi było wrócić. A dziś nowa lepsza energia zaowocowała pudelkami dla mnie i mojego do pracy.
782b8c64c21da538df95b91b1b40a363.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Angela dostałaś @??

Leylah przeszło bo dostałam @, ale wierz mi ze ten ból nie był normalny. ... przecież bym wiedziała. Dostałam @ za wcześnie 5 dni. Juz od wczoraj pije zioła Ojca Sroki - ciekawe czy pomogą [emoji110][emoji110]

Cześć Karotka :) przyda nam się gadula [emoji6]

My byliśmy na mini urlopie. Wypoczelam w końcu. .. jakoś tak się oderwalam od rzeczywistości i ciężko mi było wrócić. A dziś nowa lepsza energia zaowocowała pudelkami dla mnie i mojego do pracy.
782b8c64c21da538df95b91b1b40a363.jpg

No takich cudow jakie stworzylas nie jadlam:) nie dostalam@, a na co te zioła? Boja w tym cuklu będę chciała kupić femibion 0

No takich cudow jakie stworzylas nie jadlam:) nie dostalam@, a na co te zioła? Boja w tym cuklu będę chciała kupić femibion 0
Zioła są na niepłodność, pobudzają jajniki [emoji6]
Wszystkie pojemniczki to moje mielone z warzywami i z kaszą lub makaronem :)
Angela to jednak może test ?

reklama
Robilam dzisiaj rano i negatyw:/
Jak @ nie przyjdzie przez 2 dni to powtórz [emoji4] może nie widać jeszcze. .. ja tam trzymam nadal kciuki [emoji4] jak przyjdzie @ to tak miało być o kolejny cykl może się okazać szczęśliwym [emoji6]

Ja nawet nie miałam kiedy się zastanowić a @ zawitała.

W weekend tak się opalilam, ze mój D mówi ze to podchodzi pod poparzenia , czuje się jak mocno spieczony kurczak [emoji51]

Do góry