reklama
adiika
Fanka BB :)
Leylah no to teraz już wiem czego mogę się spodziewać. Na pewno łatwo nie będzie
Ja jestem z woj. pomorskiego
Stokrotenko to wśród zabudowań miastowych na pewno macie gorąco Ja mieszkam na wsi, gdzie kilka domów na krzyż i mnie owiewa z każdej strony Ja uwielbiam pierogi z każdym farszem, ale tylko te robione samemu.. z braku laku też kupowałam ale to już inny smak
Tita odgon precz złe myśli Bedzie dobrze Masz pod sercem malutki skarb i żadne stresy mu niepotrzebne. Wiem, że łatwo mówić, a sama przeszłam swoją ciążę w nerwach i mam teraz w domu małego nerwusa :/
Andzelika witaj, ja też nie pomogę z tym testem Napisz koniecznie po wizycie co to było.
Leeleeth gratuluję To czekamy na szczęśliwe rozwiązanie. Na kiedy termin? Jaka płeć? Jak się czujesz?
Ja jeszcze chwilę pospie, póki mały się nie obudzi
Ja jestem z woj. pomorskiego
Stokrotenko to wśród zabudowań miastowych na pewno macie gorąco Ja mieszkam na wsi, gdzie kilka domów na krzyż i mnie owiewa z każdej strony Ja uwielbiam pierogi z każdym farszem, ale tylko te robione samemu.. z braku laku też kupowałam ale to już inny smak
Tita odgon precz złe myśli Bedzie dobrze Masz pod sercem malutki skarb i żadne stresy mu niepotrzebne. Wiem, że łatwo mówić, a sama przeszłam swoją ciążę w nerwach i mam teraz w domu małego nerwusa :/
Andzelika witaj, ja też nie pomogę z tym testem Napisz koniecznie po wizycie co to było.
Leeleeth gratuluję To czekamy na szczęśliwe rozwiązanie. Na kiedy termin? Jaka płeć? Jak się czujesz?
Ja jeszcze chwilę pospie, póki mały się nie obudzi
Leylah
Addika, ja tez z pomorskiego
Leeleeth, gratuluje! jak sie czujesz? Jak przechodzisz ciąże?
Andżelika, witaj i tutaj ja sie na tych testach nie znam, nigdy nie używałam , zycze Ci, zeby to była zapowiedź drugiej kreseczki na ciążowym teście, bo tez słyszałam, ze owulacyjne potrafią czasami wykryć ciaze
My juz po śniadaniu, o dziwo pospalismy az do 7.30 zaraz lecimy do przedszkola. Dzisiaj mam dentyste i wizyte teściowej. Nie wiem
co gorsze, bo przed jednym i drugim strach
Miłego dnia!
Andżelika, witaj i tutaj ja sie na tych testach nie znam, nigdy nie używałam , zycze Ci, zeby to była zapowiedź drugiej kreseczki na ciążowym teście, bo tez słyszałam, ze owulacyjne potrafią czasami wykryć ciaze
My juz po śniadaniu, o dziwo pospalismy az do 7.30 zaraz lecimy do przedszkola. Dzisiaj mam dentyste i wizyte teściowej. Nie wiem
Miłego dnia!
Stokrotenka23
Hahahhaa !My juz po śniadaniu, o dziwo pospalismy az do 7.30 zaraz lecimy do przedszkola. Dzisiaj mam dentyste i wizyte teściowej. Nie wiem
Miłego dnia!
Cześć dziewczyny !
U nas żadnych starań. Tak mnie zdenerwował wczoraj, bo kompletnie nie sprząta po sobie grrrr [emoji34]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Sama jestem ciekawa co tak na prawdę oznacza. Niestety lekarz dopiero za dwa tygodnie bo chciał mnie zapisać na przyszły tydzień a to będzie @, więc jeszcze na kolejny.Addika, ja tez z pomorskiego
Miłego dnia!
Termin mam na 10- 15 września, pod sercem kolejny (5!) synek. Ciąża mija mi mega szybko, i bezobjawowo. W sensie już duża jestem i upały mnie męczą, ale zero objawów ciążowych. Od samego początku tak było. [emoji7]
Teraz Wam mocno kibicuje i za Wszystkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Teraz Wam mocno kibicuje i za Wszystkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
tita82
Leeleeth super brzuszek! A gromadka tez fajna. W jakim wieku masz dzieci?
Dziewczyny jak jest z farbowaniem wlosow w ciazy? Chce ufarbowac sama w domu bo mam juz pasemka siwe a zawsze farbowalam farba zwykłą z amoniakiem i teraz nie wiem jaka kupic.
Dziewczyny jak jest z farbowaniem wlosow w ciazy? Chce ufarbowac sama w domu bo mam juz pasemka siwe a zawsze farbowalam farba zwykłą z amoniakiem i teraz nie wiem jaka kupic.
adiika
Dal mi jeszcze rowne 20 minut Ten mój zboj w koncu zasnął i to sam :O A wcześniej długo się kokosil
Kinga szybko sniadania są fajne ale tylko od czasu do czasu Co tam dobrego naszykowalas?
Leylah no to super, że Ty też stąd W weekend mam w planach pojechać nad morze, ale pewnie nie wypali jak zwykle.
A ja mieszkam ze swoją teściową
Stokrotenko współczuję Mnie mój mąż też lubi napsuc krwi.. nie mieszkaliśmy ze sobą przed ślubem, więc dopiero teraz się "docieramy" I on też nie sprząta po sobie, zawsze nabrudzi przy jedzeniu, czy porozrzuca brudne ubrania.. ile to ja się zawsze nagadam. W sumie powinnam "podziekowac" tesciowej, że tak go wychowala. Najsmieszniejsze, że jak się spotykaliśmy, to miał zawsze pokój wysprzatny, taki niby czyscioch byl Więc Kochana na spokojnie, bo z nimi o to, to jak walczyć z wiatrakami :*
Leeleeth jaki sliczny brzusio. Podotykalabym haha Chociaż wiem, że kobiety tego nie lubią, dlatego zawsze pytam czy mogę 5 syn?? To było moje marzenie z czasów gimnazjalnych mieć 5 synów i 1 córkę, podziwiam Cię Miałam nawet wybrane imiona.. teraz tylko się z tego śmieje
Daje już mocniej o sobie znać ?
Chyba się też przespie..
Kinga szybko sniadania są fajne ale tylko od czasu do czasu Co tam dobrego naszykowalas?
Leylah no to super, że Ty też stąd W weekend mam w planach pojechać nad morze, ale pewnie nie wypali jak zwykle.
A ja mieszkam ze swoją teściową
Stokrotenko współczuję Mnie mój mąż też lubi napsuc krwi.. nie mieszkaliśmy ze sobą przed ślubem, więc dopiero teraz się "docieramy" I on też nie sprząta po sobie, zawsze nabrudzi przy jedzeniu, czy porozrzuca brudne ubrania.. ile to ja się zawsze nagadam. W sumie powinnam "podziekowac" tesciowej, że tak go wychowala. Najsmieszniejsze, że jak się spotykaliśmy, to miał zawsze pokój wysprzatny, taki niby czyscioch byl Więc Kochana na spokojnie, bo z nimi o to, to jak walczyć z wiatrakami :*
Leeleeth jaki sliczny brzusio. Podotykalabym haha Chociaż wiem, że kobiety tego nie lubią, dlatego zawsze pytam czy mogę 5 syn?? To było moje marzenie z czasów gimnazjalnych mieć 5 synów i 1 córkę, podziwiam Cię Miałam nawet wybrane imiona.. teraz tylko się z tego śmieje
Daje już mocniej o sobie znać ?
Chyba się też przespie..
reklama
kinga30
Leeleth pięknie wyglądasz i fajnie taką gromadke mieć od razu weselej w domu. ☺ tita można farbowac, ale najlepiej farbą bez amoniaku chyba. Ja teraz też byłam u fryzjera bo już tyle siwych miałam pod spodem:/ dobrze, że mam dużo włosów☺ Moja córka ostatnio uderzyła się o drabinke, i miała wielkiego siniaka, siniak prawie zszedł ale pod spodem wyszedł jej taki mały guzek, mam nadzieję, że się jej to szybko rozejdzie:/ dr Google mówi, że to nic groźnego☺