reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

@Leylah u nas troszkę nietypowo [emoji5]
Bo zaczniemy sie starać jak urodzę i odchowam troszkę Maleństwo, jestem w 24 tc [emoji6][emoji55]
I wiem na pewno, ze chce jeszcze, a że wiek i tykanie zegara to nie będziemy długo myślec tylko działać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leylah no to teraz już wiem czego mogę się spodziewać. Na pewno łatwo nie będzie ;)
Ja jestem z woj. pomorskiego :)

Stokrotenko to wśród zabudowań miastowych na pewno macie gorąco :) Ja mieszkam na wsi, gdzie kilka domów na krzyż i mnie owiewa z każdej strony :D Ja uwielbiam pierogi z każdym farszem, ale tylko te robione samemu.. z braku laku też kupowałam ale to już inny smak ;)

Tita odgon precz złe myśli ;) Bedzie dobrze :) Masz pod sercem malutki skarb i żadne stresy mu niepotrzebne. Wiem, że łatwo mówić, a sama przeszłam swoją ciążę w nerwach i mam teraz w domu małego nerwusa :/

Andzelika witaj, ja też nie pomogę z tym testem :( Napisz koniecznie po wizycie co to było.

Leeleeth gratuluję :) To czekamy na szczęśliwe rozwiązanie. Na kiedy termin? Jaka płeć? Jak się czujesz? :)

Ja jeszcze chwilę pospie, póki mały się nie obudzi :D

Addika, ja tez z pomorskiego

Leeleeth, gratuluje! :) jak sie czujesz? Jak przechodzisz ciąże?

Andżelika, witaj i tutaj:) ja sie na tych testach nie znam, nigdy nie używałam , zycze Ci, zeby to była zapowiedź drugiej kreseczki na ciążowym teście, bo tez słyszałam, ze owulacyjne potrafią czasami wykryć ciaze :)

My juz po śniadaniu, o dziwo pospalismy az do 7.30 zaraz lecimy do przedszkola. Dzisiaj mam dentyste i wizyte teściowej. Nie wiem
co gorsze, bo przed jednym i drugim strach

Miłego dnia!

My juz po śniadaniu, o dziwo pospalismy az do 7.30 zaraz lecimy do przedszkola. Dzisiaj mam dentyste i wizyte teściowej. Nie wiem

Miłego dnia!
Hahahhaa !

Cześć dziewczyny !

U nas żadnych starań. Tak mnie zdenerwował wczoraj, bo kompletnie nie sprząta po sobie grrrr [emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Addika, ja tez z pomorskiego

Leeleeth, gratuluje! :) jak sie czujesz? Jak przechodzisz ciąże?

Andżelika, witaj i tutaj:) ja sie na tych testach nie znam, nigdy nie używałam , zycze Ci, zeby to była zapowiedź drugiej kreseczki na ciążowym teście, bo tez słyszałam, ze owulacyjne potrafią czasami wykryć ciaze :)

Miłego dnia!
Sama jestem ciekawa co tak na prawdę oznacza. Niestety lekarz dopiero za dwa tygodnie:( bo chciał mnie zapisać na przyszły tydzień a to będzie @, więc jeszcze na kolejny.

Termin mam na 10- 15 września, pod sercem kolejny (5!) synek. Ciąża mija mi mega szybko, i bezobjawowo. W sensie już duża jestem i upały mnie męczą, ale zero objawów ciążowych. Od samego początku tak było. [emoji7]
Teraz Wam mocno kibicuje i za Wszystkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1495541217-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
Leeleeth super brzuszek! A gromadka tez fajna. W jakim wieku masz dzieci?
Dziewczyny jak jest z farbowaniem wlosow w ciazy? Chce ufarbowac sama w domu bo mam juz pasemka siwe a zawsze farbowalam farba zwykłą z amoniakiem i teraz nie wiem jaka kupic.

Dal mi jeszcze rowne 20 minut :D Ten mój zboj w koncu zasnął i to sam :O A wcześniej długo się kokosil :)

Kinga szybko sniadania są fajne ale tylko od czasu do czasu ;) Co tam dobrego naszykowalas?

Leylah no to super, że Ty też stąd :) W weekend mam w planach pojechać nad morze, ale pewnie nie wypali jak zwykle.
A ja mieszkam ze swoją teściową :D

Stokrotenko współczuję :( Mnie mój mąż też lubi napsuc krwi.. nie mieszkaliśmy ze sobą przed ślubem, więc dopiero teraz się "docieramy" :) I on też nie sprząta po sobie, zawsze nabrudzi przy jedzeniu, czy porozrzuca brudne ubrania.. ile to ja się zawsze nagadam. W sumie powinnam "podziekowac" tesciowej, że tak go wychowala. Najsmieszniejsze, że jak się spotykaliśmy, to miał zawsze pokój wysprzatny, taki niby czyscioch byl :) Więc Kochana na spokojnie, bo z nimi o to, to jak walczyć z wiatrakami :*

Leeleeth jaki sliczny brzusio. Podotykalabym haha ;) Chociaż wiem, że kobiety tego nie lubią, dlatego zawsze pytam czy mogę :) 5 syn?? To było moje marzenie z czasów gimnazjalnych mieć 5 synów i 1 córkę, podziwiam Cię :) Miałam nawet wybrane imiona.. teraz tylko się z tego śmieje :)
Daje już mocniej o sobie znać ? :)

Chyba się też przespie..

reklama
Leeleth pięknie wyglądasz i fajnie taką gromadke mieć od razu weselej w domu. ☺ tita można farbowac, ale najlepiej farbą bez amoniaku chyba. Ja teraz też byłam u fryzjera bo już tyle siwych miałam pod spodem:/ dobrze, że mam dużo włosów☺ Moja córka ostatnio uderzyła się o drabinke, i miała wielkiego siniaka, siniak prawie zszedł ale pod spodem wyszedł jej taki mały guzek, mam nadzieję, że się jej to szybko rozejdzie:/ dr Google mówi, że to nic groźnego☺

Do góry