reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Tita jak byłam kiedyś u fryzjerki to farbowala klientce wlosy w 5 czy 6 tyg. ale to już chyba farbą bez amoniaku.

reklama
Adiika ja ostatnio szybkie kanapki robię ser, szynka, salata, pomidor☺ ja z moim też przed ślubem nie mieszkalam, ale nie mogę narzekać☺ może dlatego, że dużo go nie ma w domu☺

Leeleth pięknie wyglądasz i fajnie taką gromadke mieć od razu weselej w domu. ☺ tita można farbowac, ale najlepiej farbą bez amoniaku chyba. Ja teraz też byłam u fryzjera bo już tyle siwych miałam pod spodem:/ dobrze, że mam dużo włosów☺ Moja córka ostatnio uderzyła się o drabinke, i miała wielkiego siniaka, siniak prawie zszedł ale pod spodem wyszedł jej taki mały guzek, mam nadzieję, że się jej to szybko rozejdzie:/ dr Google mówi, że to nic groźnego☺
Od razu po uderzeniu polecam posmarować smalcem:) siniaka i guza nie będzie :)

Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]

Fajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykal

Fajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykal
Mi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko ok:)

Mi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko ok:)
A myślałam, że jestem dziwna☺ tak samo nie lubiłam jak już się dzieciaki urodziły i mi obcy ludzie całą głowę do wózka pakowali

Chętnie przejme [emoji7]

Wow ! Kochana piękna rodzinka [emoji7] Zawsze takie duże rodziny mi się kojarzą z takim ciepłym, rodzinnym klimatem [emoji7] zawsze weselej, pełny dom już na zawsze [emoji6]

Ja jedynie co mam to psiego syna. Chce drugiego bo ten już widzę ze taki staruszek się zrobił a ma ledwo 7 lat.

No i tak... prawica jajnica mnie boli.. [emoji51]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry