reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Tita jak byłam kiedyś u fryzjerki to farbowala klientce wlosy w 5 czy 6 tyg. ale to już chyba farbą bez amoniaku.

reklama
Adiika ja ostatnio szybkie kanapki robię ser, szynka, salata, pomidor☺ ja z moim też przed ślubem nie mieszkalam, ale nie mogę narzekać☺ może dlatego, że dużo go nie ma w domu☺

Leeleth pięknie wyglądasz i fajnie taką gromadke mieć od razu weselej w domu. ☺ tita można farbowac, ale najlepiej farbą bez amoniaku chyba. Ja teraz też byłam u fryzjera bo już tyle siwych miałam pod spodem:/ dobrze, że mam dużo włosów☺ Moja córka ostatnio uderzyła się o drabinke, i miała wielkiego siniaka, siniak prawie zszedł ale pod spodem wyszedł jej taki mały guzek, mam nadzieję, że się jej to szybko rozejdzie:/ dr Google mówi, że to nic groźnego☺
Od razu po uderzeniu polecam posmarować smalcem:) siniaka i guza nie będzie :)

Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]

Fajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykal

Fajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykal
Mi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko ok:)

Mi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko ok:)
A myślałam, że jestem dziwna☺ tak samo nie lubiłam jak już się dzieciaki urodziły i mi obcy ludzie całą głowę do wózka pakowali

Chętnie przejme [emoji7]

Wow ! Kochana piękna rodzinka [emoji7] Zawsze takie duże rodziny mi się kojarzą z takim ciepłym, rodzinnym klimatem [emoji7] zawsze weselej, pełny dom już na zawsze [emoji6]

Ja jedynie co mam to psiego syna. Chce drugiego bo ten już widzę ze taki staruszek się zrobił a ma ledwo 7 lat.

No i tak... prawica jajnica mnie boli.. [emoji51]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry