reklama
G
goszczaca
Gość
Od razu po uderzeniu polecam posmarować smalcem siniaka i guza nie będzieLeeleth pięknie wyglądasz i fajnie taką gromadke mieć od razu weselej w domu. ☺ tita można farbowac, ale najlepiej farbą bez amoniaku chyba. Ja teraz też byłam u fryzjera bo już tyle siwych miałam pod spodem:/ dobrze, że mam dużo włosów☺ Moja córka ostatnio uderzyła się o drabinke, i miała wielkiego siniaka, siniak prawie zszedł ale pod spodem wyszedł jej taki mały guzek, mam nadzieję, że się jej to szybko rozejdzie:/ dr Google mówi, że to nic groźnego☺
kinga30
Fanka BB :)
Wiem, sprawdzony sposób mój też ale myślałam że to tylko zwykły siniak, a tu się taki gigant okazałOd razu po uderzeniu polecam posmarować smalcem siniaka i guza nie będzie
Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Brzuszka u mnie można dotykać, nie mam problemu. Przesyłam fluidki ciążowe a niedługo, w sumie za trzy miesiące plus minus zwalniam brzusio wiec będzie do przejęcia [emoji6]
kinga30
Fajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykalKopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
G
goszczaca
Gość
Mi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko okFajna gromadka☺ jeden już dorosły. A ja Wam powiem, że strasznie nie lubiłam jak mi ktoś w ciąży brzucha dotykal
kinga30
A myślałam, że jestem dziwna☺ tak samo nie lubiłam jak już się dzieciaki urodziły i mi obcy ludzie całą głowę do wózka pakowaliMi też to przeszkadzało. Pamiętam jak siostra rodzona dotknęła brzucha a syn ją kopnął, z przerażenia tak krzyknęła ze młody przestał się ruszać kolejnego dnia polecialam do gina żeby sprawdzić czy wszystko ok
Stokrotenka23
Chętnie przejme [emoji7]Kopie już całkiem mocno, gromadkę mamy fajna, najstarszy ma 19lat, potem 12, i maluchy 4 i 2,
Wow ! Kochana piękna rodzinka [emoji7] Zawsze takie duże rodziny mi się kojarzą z takim ciepłym, rodzinnym klimatem [emoji7] zawsze weselej, pełny dom już na zawsze [emoji6]
Ja jedynie co mam to psiego syna. Chce drugiego bo ten już widzę ze taki staruszek się zrobił a ma ledwo 7 lat.
No i tak... prawica jajnica mnie boli.. [emoji51]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
reklama
G
goszczaca
Gość
Hej dziewczyny. Jak jestem 8dpo w becie coś już będzie widać?