G
goszczaca
Gość
Może któraś z Was mi wytłumaczy o co z tym wszystkim chodzi. może to głupio zabrzmi, ale napiszę dzisiaj mam 22 dc, owu miałam 15 dc dzisiaj znalazłam ostatni test owu i wyszedł pozytywny:/dlaczego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w 15 dniu też Ci test wyszedł pozytywny?Może któraś z Was mi wytłumaczy o co z tym wszystkim chodzi. może to głupio zabrzmi, ale napiszę dzisiaj mam 22 dc, owu miałam 15 dc dzisiaj znalazłam ostatni test owu i wyszedł pozytywny:/dlaczego?
No tak. Tez wyszedł pozytywny a 16 dc już była tylko bardzo blada druga kreska.Ale w 15 dniu też Ci test wyszedł pozytywny?
Ale dziwnie, może masz dwa razy owuNo tak. Tez wyszedł pozytywny a 16 dc już była tylko bardzo blada druga kreska.
Nie no to jest nie realbe szyjke mam niskoAle dziwnie, może masz dwa razy owu
Testy felerne, a może w ciąży jesteś, podobno niektorym wychodzą wtedy pozutywne testy owu ale szczerze mówiąc nie wiem, jak to możliweNie no to jest nie realbe szyjke mam nisko
Dziwna sprawa 22 to jeszcze za wcześnie żeby zrobić test ciążowy i sprawdzićJa sama zdziwiona jestem miałam te facelle z Rossmanna. Wiesz ja nie myślę, ze to ciąża bo to chyba nie realne żeby w 22 dc test pokazał owu.
Szperam jeszcze w necie i nic ciekawego nie widzę chybado gina się przejdę, bo może coś jest nie tak.Dziwna sprawa 22 to jeszcze za wcześnie żeby zrobić test ciążowy i sprawdzić