reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Rozumiem.
Ja prawdopodobnie będę miała cc ze względu na wadę wzroku. W dzieciństwie miałam prawie +6 teraz oczywiście dużo mniej ale zmęczenie po pracy objawia mi się bardzo pogorszonym obrazem w zwazku z tym pewnie cc.
A jak było po cc ? Jak się czulas? Przerażają mnie opowieści o zakrwawionych podkładach, koszuli i braku opieki [emoji20]

Chciałabym wiedzieć czy w tej owulacji będzie jajeczko czy będzie odpowiedniej wielkości ehhhh tak mi zależy ze juz się denerwuję bo to mnie powstrzymuje od zmiany pracy a chciałabym wykorzystać jeszcze ta prace na macierzyński itp [emoji34]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No przy większej wadzie wzroku to musi być cc. Ja Cię nie przestrasze bo ja przeszlam bardzo dobrze. Na opiekę nie mogłam narzekać. Córkę miałam ze sobą po 1.5 doby, rodzilam 8 rano wstalam na drugi dzień bo tak kiedyś było, teraz rodzilam o 16 a rano już mogłam wstać ale synek był 4 dni w inkubatorze bo nie mógł utrzymać temperatury

reklama
Rozumiem.
Ja prawdopodobnie będę miała cc ze względu na wadę wzroku. W dzieciństwie miałam prawie +6 teraz oczywiście dużo mniej ale zmęczenie po pracy objawia mi się bardzo pogorszonym obrazem w zwazku z tym pewnie cc.
A jak było po cc ? Jak się czulas? Przerażają mnie opowieści o zakrwawionych podkładach, koszuli i braku opieki [emoji20]

Chciałabym wiedzieć czy w tej owulacji będzie jajeczko czy będzie odpowiedniej wielkości ehhhh tak mi zależy ze juz się denerwuję bo to mnie powstrzymuje od zmiany pracy a chciałabym wykorzystać jeszcze ta prace na macierzyński itp [emoji34]

Ja z pracą problemu nie miałam, bo nie pracowalam, konczylam studia Magisterskie byłam w trakcie pisania pracy

No przy większej wadzie wzroku to musi być cc. Ja Cię nie przestrasze bo ja przeszlam bardzo dobrze. Na opiekę nie mogłam narzekać. Córkę miałam ze sobą po 1.5 doby, rodzilam 8 rano wstalam na drugi dzień bo tak kiedyś było, teraz rodzilam o 16 a rano już mogłam wstać ale synek był 4 dni w inkubatorze bo nie mógł utrzymać temperatury
To w sumie dobry znak że dobrze Cię traktowali i dbali o dzieci, szczególnie synka [emoji6]
Betę robiłaś juz ?

To w sumie dobry znak że dobrze Cię traktowali i dbali o dzieci, szczególnie synka [emoji6]
Betę robiłaś juz ?

Nie, czekam do piątku☺ żeby była wiarygodna, ale coś mi się zdaje, że będzie pozytyw i pani doktor dobrze widziała

Ja to już tyle testów zrobiłam - nadal głupio wierze ze w każdym cyklu mogę zajść i wszędzie widzę objawy..

Ja to mam jeden taki sugerujacy, bo wszystkie inne występują u mnie przed @. Zawsze po dniach plodnych jest sucho a teraz mam taki śluz jak miałam w ciąży.

Ja to mam jeden taki sugerujacy, bo wszystkie inne występują u mnie przed @. Zawsze po dniach plodnych jest sucho a teraz mam taki śluz jak miałam w ciąży.
No tak to już podejrzane zresztą pewnie już dużo lepiej czytasz sygnały ciała [emoji6] niż przy pierwszej ciąży [emoji6][emoji6]

reklama
No tak to już podejrzane zresztą pewnie już dużo lepiej czytasz sygnały ciała [emoji6] niż przy pierwszej ciąży [emoji6][emoji6]

Przy pierwszej to mało widzialam☺ zrobiłam test bo przyszła @ inna niż zwykle☺

Do góry