Stokrotenka23
Fanka BB :)
Rozumiem [emoji5]Przy pierwszej to mało widzialam[emoji5] zrobiłam test bo przyszła @ inna niż zwykle[emoji5]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem [emoji5]Przy pierwszej to mało widzialam[emoji5] zrobiłam test bo przyszła @ inna niż zwykle[emoji5]
W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie☺Rozumiem [emoji5]
Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie[emoji5]
Hahaha to nieźle łączysz smaki. Na mnie to nawet ciąża tak nie działa☺Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]
Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]
Mmmmm grill [emoji7] my nie mamy takich rarytasow bo mieszkamy w bloku, a mój codziennie pracuje właściwie wiec tez szansa na wyjazd na grillowanie jest znikoma.Hej
Mnie już głowa nie boli Więc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr
Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy
U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram
Stokrotenka owocnych seksikow :*
Nie wiem czy mogę nospe? ? :/
Nie chce zaszkodzić ale te jajniki w tym cyklu przechodzą same siebie [emoji51] dziś juz chyba nigdzie nie kupię nospy, wytrzymam do jutra... ale tak czy siak kupie (ogólnie bardzo mało potrzebuje przeciwbólowych itp w związku związku tym ich nie mam bo pewnie daty ważności by przeszły a teraz mam... ). Dzięki !Wydaje mi sie, ze tak Tez w tym cyklu w owulacje odczuwałam podbrzusze, nawet przy kaszlu 'czulam' jajniki. Owocnych staranek
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom