reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie[emoji5]
Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]

Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]

Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]

Hahaha to nieźle łączysz smaki. Na mnie to nawet ciąża tak nie działa☺

Hej :)
Mnie już głowa nie boli :) Więc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr ;)

Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy :)

U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram ;)

Stokrotenka owocnych seksikow :*

Hej :)
Mnie już głowa nie boli :) Więc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr ;)

Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy :)

U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram ;)

Stokrotenka owocnych seksikow :*
Mmmmm grill [emoji7] my nie mamy takich rarytasow bo mieszkamy w bloku, a mój codziennie pracuje właściwie wiec tez szansa na wyjazd na grillowanie jest znikoma.
My w tym roku mamy dwa i na oba nie idziemy. Mimo że lubimy na wesela chodzić to mój D ma podwójna żałobę i poza tym musi spłacać swoje hobby bo udoskonala samochód a w związku z tym ze jest to nieprzewidzianych wydatek bo koszty urosły to wolimy odłożyć te pieniądze.

Wiesz co kiedyś do tego podchodzilam ale to nie jest dla mnie. Lubie mieć swobodę w działaniu a tu muszę od razu po przebudzeniu mierzyć kiedy pierwsze co robię po przebudzeniu to lot na siku-u mnie ta metoda na razie nie przejdzie po prostu [emoji6] ale nie mowie ze kiedyś z niej nie skorzystam. Myślę że jeśli przez kolejne 3 cykle (wtedy zamierzam pić zioła Ojca Sroki) nie zadzialaja to zacznę się nad tym bliżej zastanawiać. Teraz trochę lecę na "leniucha".
Powtórzyła test owu i jest wyrazniejsza, oczywiście nie umiałam nie spoglądać na test od razu... i aż się wystraszyłam bo przez dłuższy czas nie było jej wogole widać [emoji55] no ale pojawiła się.
Dziękuję [emoji9]

Ciągle mi ten jajnik dokucza [emoji51][emoji34]

Hej Dziewczyny!

Kinga, mialam nadzieje, ze zobacze juz ładna bete a tu tyle jeszcze trzeba czekac[emoji6] Ktory u Ciebie dc?:)

U mnie pierwsza ciaza - bardzo duzo objawow, praktycznie ksiazkowo, wszystko co mozliwe a w drugiej brak:) (jesli chodzi o objawy przed zrobieniem testu).
Tez jestem po 2 cc I Nie wspominam ich niestety dobrze, druga troche lepiej, bo wiedzialam co mnie czeka...
Dzisiaj Dla swietego spokoju zrobilam test, bo oczywiscie mojego poniosło [emoji6] Na szczescie negatywny. Od pazdziernika juz beda 100% starania;)

Tita, Jak samopoczucie? Wyniki tarczycowe w normie?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wydaje mi sie, ze tak:) Tez w tym cyklu w owulacje odczuwałam podbrzusze, nawet przy kaszlu 'czulam' jajniki. Owocnych staranek:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce zaszkodzić ale te jajniki w tym cyklu przechodzą same siebie [emoji51] dziś juz chyba nigdzie nie kupię nospy, wytrzymam do jutra... ale tak czy siak kupie (ogólnie bardzo mało potrzebuje przeciwbólowych itp w związku związku tym ich nie mam bo pewnie daty ważności by przeszły a teraz mam... ). Dzięki !

Do góry