reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
W drugiej też żaden objaw mi nie był taki typowo ciążowy zrobiłam test chyba 4 dni przed spodziewana @ bo ogladalam legalna blondynke i tak plakalam na tym filmie[emoji5]
Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]

Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Hahahahah [emoji5] to dobre [emoji16]

Ja właśnie zjadłam słodkiego omleta z płatków owsianych z rodzynkami z majonezem i kielbaska [emoji23] spokojnie to nie ciąża. .. ja tak mam ! [emoji4] mogę zjeść łącząc wszystkie smaki i nie mam rewolucji rewolucji i nic mi nie przeszkadza [emoji28]

Hahaha to nieźle łączysz smaki. Na mnie to nawet ciąża tak nie działa☺

Hej :)
Mnie już głowa nie boli :) Więc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr ;)

Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy :)

U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram ;)

Stokrotenka owocnych seksikow :*

Hej :)
Mnie już głowa nie boli :) Więc jest super. Przeszłam dziś trochę km na spacerze, ale zimny wiatr wiał i oby mnie nic nie wzięło, bo gardło od dwóch dni mi dokucza. Dziś mąż grilla pali ale ja już na to zimno z synkiem nie wychodzę.. brrr ;)

Stokrotenka a nie chcesz mierzyć temp.?
Ja też potrafiłam mieszać przy jedzeniu, a w ciąży nie jadłam już takich miksow i w ogóle jakos tak mało. Moim pierwszym dziwnym objawem ciąży było uczucie mrowienia w piersiach, po czym wiedziałam, że "Coś" jest nie tak (oprócz oczywistego nie spadku temp. i jeszcze jej wzrostu) i pierwszy test zrobiłam dobre kilka dni po terminie @ no i z wieczornego moczu ujrzałam potwierdzenie - dwie tłuste krechy :)

U mnie już po plodnych i teraz czekam na @, oby zdążyła przyjść trochę szybciej, bo za 2 tyg. na wesele się wybieram ;)

Stokrotenka owocnych seksikow :*
Mmmmm grill [emoji7] my nie mamy takich rarytasow bo mieszkamy w bloku, a mój codziennie pracuje właściwie wiec tez szansa na wyjazd na grillowanie jest znikoma.
My w tym roku mamy dwa i na oba nie idziemy. Mimo że lubimy na wesela chodzić to mój D ma podwójna żałobę i poza tym musi spłacać swoje hobby bo udoskonala samochód a w związku z tym ze jest to nieprzewidzianych wydatek bo koszty urosły to wolimy odłożyć te pieniądze.

Wiesz co kiedyś do tego podchodzilam ale to nie jest dla mnie. Lubie mieć swobodę w działaniu a tu muszę od razu po przebudzeniu mierzyć kiedy pierwsze co robię po przebudzeniu to lot na siku-u mnie ta metoda na razie nie przejdzie po prostu [emoji6] ale nie mowie ze kiedyś z niej nie skorzystam. Myślę że jeśli przez kolejne 3 cykle (wtedy zamierzam pić zioła Ojca Sroki) nie zadzialaja to zacznę się nad tym bliżej zastanawiać. Teraz trochę lecę na "leniucha".
Powtórzyła test owu i jest wyrazniejsza, oczywiście nie umiałam nie spoglądać na test od razu... i aż się wystraszyłam bo przez dłuższy czas nie było jej wogole widać [emoji55] no ale pojawiła się.
Dziękuję [emoji9]

Ciągle mi ten jajnik dokucza [emoji51][emoji34]

Hej Dziewczyny!

Kinga, mialam nadzieje, ze zobacze juz ładna bete a tu tyle jeszcze trzeba czekac[emoji6] Ktory u Ciebie dc?:)

U mnie pierwsza ciaza - bardzo duzo objawow, praktycznie ksiazkowo, wszystko co mozliwe a w drugiej brak:) (jesli chodzi o objawy przed zrobieniem testu).
Tez jestem po 2 cc I Nie wspominam ich niestety dobrze, druga troche lepiej, bo wiedzialam co mnie czeka...
Dzisiaj Dla swietego spokoju zrobilam test, bo oczywiscie mojego poniosło [emoji6] Na szczescie negatywny. Od pazdziernika juz beda 100% starania;)

Tita, Jak samopoczucie? Wyniki tarczycowe w normie?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wydaje mi sie, ze tak:) Tez w tym cyklu w owulacje odczuwałam podbrzusze, nawet przy kaszlu 'czulam' jajniki. Owocnych staranek:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce zaszkodzić ale te jajniki w tym cyklu przechodzą same siebie [emoji51] dziś juz chyba nigdzie nie kupię nospy, wytrzymam do jutra... ale tak czy siak kupie (ogólnie bardzo mało potrzebuje przeciwbólowych itp w związku związku tym ich nie mam bo pewnie daty ważności by przeszły a teraz mam... ). Dzięki !

Do góry