AniaS35
Fanka BB :)
No też czesto to wspominam i czesto zastanawiam sie jak to jest ... i dlaczego tak jest ...nie raz kłóce się o to z Bogiem jak widzę gdzies w tv np ze kobieta urodzila zdrowe dziecko i wyrzucila na smietnik albo jak slysze historie kobiet ktore zaszly chociaz wcale nie chcialy i teraz sa nieszczesliwe jak dla mnie to czasem wydaje mi sie ze zyjemy w dziwnym bardzo swiecie gdzie nie ma sprawiedliwosci i czesto to wlasnie najbardziej cierpią ci dobrzy ludzieIdealnie ! Czyli nowy początek! Super, że w pracy Ci się podoba. Łatwiej się żyje z perspektywą nie upierdliwej pracy .
Aggs, no niestety. Podobno są nawet jakieś medyczne uzasadnienia dlaczego jak się ciąży nie planuje, to łatwiej zaskakuje. Nie pamiętam dokładnie o co chodzi, ale wiadomo, kwestia głowy . Szkoda, że działa odwrotnie .
Tola, jak się czujesz? Kiedy masz wizytę?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
@Migdalove jak twoja @@ dalej nie widac jej na horyzoncie? &&&&& zaciśnięte mocno nadal kochana .
@KatiNails jak samopoczucie ?jak wyglada teraz twoja praca nadal rzadzisz czy juz teraz mniej?
@leeleeth co tam u Ciebie i twojej gromadki ?jak maluszek rośnie w siłę? :-)pozdrowionka.dla Was wszystkich
@Dagaa11 mam nadzieje ze twoje testy owu dzis juz ladnie sćiemnieją ...:-)
U mnie 18dc poki co bez zmian ja nawet w tym cyklu na nic nie licze ze tak powoem od razu spisuje.go na.straty bo nie ma.szans na.ciążę w tym cyklu mąż mial problemy z kregoslupem wiec przytulanki byly tylko 4dc ,8dc,13dc,14dc,i 16dc no i chyba od dzis cos wiecej bedzie bo maz coraz lepiej juz sie czuje ale teraz to i tak juz o wiele za późno musialby sie stac cud i owu musiala by sie przesunac ale w moim przypadku jest to nie mozliwe bo cykle regularne.co 28dni ... no nic jak co odbije sobie to wszystko w przyszlym cyklu nic nie.poradze :-)
Ostatnia edycja: