reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Urocze [emoji173] [emoji173] [emoji173] mój jeszcze tak nsrdzi nie gada=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Poczekaj az zacznie to nie raz zeszkla Ci sie oczka...Ja czasami musze odejsc od niego jak cos powie bo mi smutno ze tak chce rodzenstwo a ja teraz nawet nie moge sie starac:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Cześć Dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni i wczoraj stwierdziłam, że chce do Was dołączyć. Bije z Was ogrom pozytywnej energii i to jak sie wspieracie jest naprawdę super :)
Trochę o mnie - Natalia- 24 lata - mam synka 3 latka (którego sama wychowywałam przez 2 lata a potem poznałam moje obecnego partnera z którym planujemy założyć rodzine). To jest nasz pierwszy cykl w którym zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia. @ przypada mi na 19.01 a obecnie jestem po owulacji. Kupiłam testy owulacyjne i przez 3 dni wychodziły negatywne. Później był pozytyw (dwie takie same kreski), coś mnie podkusiło żeby zrobic kolejnego dnia i kreska testowa wyszła o wiele ciemniejsza, natomiast dzisiaj rano wyszły obie takie same. To normalne że LH tak spada?

Widziałam że macie tabelke- jutro się do niej dopiszę :)

Cześć Dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni i wczoraj stwierdziłam, że chce do Was dołączyć. Bije z Was ogrom pozytywnej energii i to jak sie wspieracie jest naprawdę super :)
Trochę o mnie - Natalia- 24 lata - mam synka 3 latka (którego sama wychowywałam przez 2 lata a potem poznałam moje obecnego partnera z którym planujemy założyć rodzine). To jest nasz pierwszy cykl w którym zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia. @ przypada mi na 19.01 a obecnie jestem po owulacji. Kupiłam testy owulacyjne i przez 3 dni wychodziły negatywne. Później był pozytyw (dwie takie same kreski), coś mnie podkusiło żeby zrobic kolejnego dnia i kreska testowa wyszła o wiele ciemniejsza, natomiast dzisiaj rano wyszły obie takie same. To normalne że LH tak spada?

Witam :) trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki :) tak LH spada powoli :) mi też przeważnie wychodzą 3 dni pozytywne ale pamiętaj że tylko ten pierwszy się liczy i od niego liczymy 24/36h :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam :) trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki :) tak LH spada powoli :) mi też przeważnie wychodzą 3 dni pozytywne ale pamiętaj że tylko ten pierwszy się liczy i od niego liczymy 24/36h :)

Dziękuje bardzo! :) I wzajemnie!
A tak jest nawet w przypadku kiedy tego pierwszego dnia kiedy juz był pozytyw kreski były takie same a następnego testowa była juz o wiele ciemniejsza? Właśnie troche mnie to zmyliło bo jak pierwszy wynik był pozytywny to byłam pewna, że owulacja bedzie w ciagu 24-36h ale jak nastepnego dnia tes wyszedł jeszcze "bardziej" to juz nie wiedziałam od którego z nich mam sie bardziej sugerować

Dziękuje bardzo! :) I wzajemnie!
A tak jest nawet w przypadku kiedy tego pierwszego dnia kiedy juz był pozytyw kreski były takie same a następnego testowa była juz o wiele ciemniejsza? Właśnie troche mnie to zmyliło bo jak pierwszy wynik był pozytywny to byłam pewna, że owulacja bedzie w ciagu 24-36h ale jak nastepnego dnia tes wyszedł jeszcze "bardziej" to juz nie wiedziałam od którego z nich mam sie bardziej sugerować
Zawsze tym pierwszym pozytywem :) poziom lh wzrasta do najwyższej wartości i pózniej spada. Ale przewaznie nie dzieje się to w jeden dzień. Dlatego zawsze bierzemy pod uwagę pierwszy pozytyw. Od tego momentu nie ma co robić kolejnych ;) ja już teraz robię tylko do pierwszego pozytywa i na tym koniec :)

Cześć Dziewczyny!

Witaj! :) Koniecznie zajrzyj na naszą tabelkę www.tnij.at/starania2018 . Dopisz się do niej lub jeśli chcesz to zrobię to za Ciebie. :)

Co do testów owu, tak jak pisała @wisienka94 mogą być kilka dni testy pozytywne, miałam identycznie. :)

Kurcze ale zbieg okoliczności, tak zerkam w tabelkę. :D Dwie dziewczyny, to samo imię, ten sam wiek, to samo miasto, ten sam dzień nast. @ to nie może być przypadek! :D

reklama
Kurcze ale zbieg okoliczności, tak zerkam w tabelkę. :D Dwie dziewczyny, to samo imię, ten sam wiek, to samo miasto, ten sam dzień nast. @ to nie może być przypadek! :D

Wlasnie jak przed chwila wpisywałam to sama nie wierzyłam ;p Aż sprawdziłam profil Natalii i jednak jest rok różnicy ;p ja jestem rocznik 93 a ona 94, ale w związku ze urodziny mam w listopadzie to czuje sie jeszcze za młoda na 25l ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry