reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej. Dziewczyny ale miała wczoraj przygodę z testami owu ;p. Poczytywałam Was wieczorem, że te testy jak się jest w ciąży wychodzą pozytywnie. Myślę sobie co mi tam zrobię. Poszłam zrobiłam a tam dwie kreski, myślę sobie niemożliwe. Zamiast się ucieszyć zaczęłam się bać, kurcze a co jak na serio tak czy wszytko będzie okej z ciąża i tak dalej. Poleciałam mężowi pokazać mówi no są dwie kreski. Odczekałam 20 minut mówię powtórzę, pokazała się znowu ale już słabsza. No nic poczekam do rana zrobię rano. Zrobiłam ale po kresce ani śladu. Chyba jakieś felerne te testy owu. Chociaż cholera wie. Jak robiłam kilka dni po owu też nic nie było tylko jedna kreska a teraz takie coś. Stwierdziłam, że czekam do @. Dobrze chociaż, że nie dostałam doła, że znów czeka mnie porażka i rozpoczęcie 5 cyklu ;).

A kiedy bedziesz testować? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewcczyny po wstaniu zlapal mnie taki skurcz jak w piewszczym dniu @, 2 luzna i nudnosci... normalnie zaraz dostanę. .. masakra ide leżeć a nawet nospy nie mam

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dobrze to wiedzieć :) a jakie testy polecasz? Ja pierwszy raz kupowałam i sięgnęłam po te z rossmanna gdzie jest 5 sztuk. Marka chyba facelle

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Używałam facelle i są ok ale bardzo czułe moim zdaniem. Ostatnio kupiłam w gemini o nazwie Vitam i są super. Kosztują mniej bo 14zł za 5 szt a za facelle płaciłam 21zł

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

jestem w szoku i trzęsą mi się ręce;)jak zrobię betę będę spokojniejsza.moj mąż nie wierzy twierdzi że na pewno hormony mi szaleją bo biorę duphaston i ovarin mówię mu że to ma się nijak do tego i nie ma to związku ale on dalej swoje:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry