reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

A wiesz co mnie zastanawia jeszcze=) ze nie czuje reakcji ubocznych bromergonu, a jeszcze dwa dni temu prawie rzygalam o tej porze

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Jestes w ciazy i koniec! A test tylko to pptwierdzi za jakis czas:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Moj syn uwielbia ta bajke! Zawsze jak konczy ja ogladac to pyta mnie kiedy bedzie mieć rodzenstwo...

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Moj synek wczoraj z i dziś podszedl pare razy do mnie i tulal brzusio. [emoji33]
Eczotaj tak smiesznie wlazil mi pod koszule i kladl sie na brzuszu , ucjo przykladal i mowil dzidzia nieee... hahahahaa przypomnialo mi sie

Moj syn jest przekonany że przyniosl go kot, i to kot mojej mamy (wzasadzie kotka) '' no i gadam z nim o mslej dzidzi oon pyta czy kot go przyniesie, ja mowie ze nie wiem, ale raczej nie, ze dZidzia bedzie brzuszku.. i rozmowa sie skonczyla. Za jakia czas jestesmy u mojej mamy i kot lezy , a ten msly glutek podchodzi grozi mu pslcem i mówi "dzidzis nie" .. padlam

qb3cj44j6cg72hqh.png

Moj synek wczoraj z i dziś podszedl pare razy do mnie i tulal brzusio. [emoji33]
Eczotaj tak smiesznie wlazil mi pod koszule i kladl sie na brzuszu , ucjo przykladal i mowil dzidzia nieee... hahahahaa przypomnialo mi sie

Moj syn jest przekonany że przyniosl go kot, i to kot mojej mamy (wzasadzie kotka) '' no i gadam z nim o mslej dzidzi oon pyta czy kot go przyniesie, ja mowie ze nie wiem, ale raczej nie, ze dZidzia bedzie brzuszku.. i rozmowa sie skonczyla. Za jakia czas jestesmy u mojej mamy i kot lezy , a ten msly glutek podchodzi grozi mu pslcem i mówi "dzidzis nie" .. padlam

qb3cj44j6cg72hqh.png
Hahah slodko:) Dla mnie to urocze jak dzieci tula i mowia do brzucha.
Moj tez czasami podchodzi do mnie ibtuli sie do brzucha i mowi hallo jest tam kto? dzidzia odezwij sie:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry