reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.

reklama
@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.
Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży :) clearblue firma :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży :) clearblue firma :)

To akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak. :)

To akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak. :)
No ja to nie mam takiej wiedzy aby stworzyć takie cudo :) te testy widziałam na allegro ale są deogie bo jeden coś koło 40zl

O i odpisała mi Pani Nicole, mamaginekolog aczkolwiek jeszcze nie napiszę co mi odpisała gdyż potraktowałyśmy to jako rozmowę prywatną, nie chce za dużo napisać bo jeszcze zrobię przykrość pani Nicole a tego bym sobie nie wybaczyła.

Tylko że do okresu mam jeszcze 10 dni q zrobiłam dlatego że 30.12 miałam plamienie
to moze to implatacja byla:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

A i powiem wam, że oglądamy Dzieciak Rządzi i dobra jest ta produkcja dzieci. Haha [emoji23] Oglądałyście? [emoji14]

reklama
Do góry