reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.

reklama
@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.
Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży :) clearblue firma :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży :) clearblue firma :)

To akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak. :)

To akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak. :)
No ja to nie mam takiej wiedzy aby stworzyć takie cudo :) te testy widziałam na allegro ale są deogie bo jeden coś koło 40zl

O i odpisała mi Pani Nicole, mamaginekolog aczkolwiek jeszcze nie napiszę co mi odpisała gdyż potraktowałyśmy to jako rozmowę prywatną, nie chce za dużo napisać bo jeszcze zrobię przykrość pani Nicole a tego bym sobie nie wybaczyła.

Tylko że do okresu mam jeszcze 10 dni q zrobiłam dlatego że 30.12 miałam plamienie
to moze to implatacja byla:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

A i powiem wam, że oglądamy Dzieciak Rządzi i dobra jest ta produkcja dzieci. Haha [emoji23] Oglądałyście? [emoji14]

reklama
Do góry