1
174974
Gość
@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży clearblue firma@wisienka94 a szukałaś może właśnie takich testów ala glukometr? Bo ja szukałam i nic nie znalazłam, żadnych artykułów nawet. Wszystko przeważnie i tak jest ogólnie na temat testów ciążowych.
To akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak.Niee nie szukałam. Wiem tylko że są elektroniczne które pokazują tydz ciąży clearblue firma
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja to nie mam takiej wiedzy aby stworzyć takie cudo te testy widziałam na allegro ale są deogie bo jeden coś koło 40zlTo akurat też wiem, super te testy są, ale nie widziałam ich nigdy szczerze mówiąc. Ogólnie jak pisałam, różnica może być taka, że z palca może nie wykrywać takiego stężenia hormonu jak z krwi żylnej. Chyba, że się mylę, może jeszcze nikt tego nie sprawdzał. Aczkolwiek zastanawiam się czy by nie stworzyć jakiegoś laboratorium haha, szkoda że kompetencji mi brak.
to moze to implatacja bylaTylko że do okresu mam jeszcze 10 dni q zrobiłam dlatego że 30.12 miałam plamienie
jasne ze mozliwe. naszym przykladem jest @KatiNailI czy to wogole możliwe?? Że przed czasem wyszedl by pozytywny?
Jotka ja wierze ze jestes zaciazona i tak ma byc!Dziewczyny. Bylam dzis u teściowej na obiadzie i kolacji.. i wystawiła grzybki w occie ktorych nie lubie ale tak wygladaly i o dziwo smakowaly ze wsunelam pol słoika sama... [emoji33]
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
A wiesz co mnie zastanawia jeszcze=) ze nie czuje reakcji ubocznych bromergonu, a jeszcze dwa dni temu prawie rzygalam o tej porzeJotka ja wierze ze jestes zaciazona i tak ma byc!