reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
BUhahhaha 11dni =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
O matko [emoji33]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mi wyszła ledwo widoczna kreska 6 dni do terminu @. Owulacja z 11 na 12 DC. Od 18dc czułam objawy zagnieżdżania, a 21 DC test wyszedł pozytywny i beta 9.27. potem rosła. A czy 10 dni do terminu @ to nie wiem. Ilu dniowe masz cykle? Po ilu minutach pojawiła się kreska na teście ?

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Teraz juz nie wiem ilu dniowe mam cykle ( biore tabletki Na uregulowanie ale po miesiaczce zauważyłam ciągnący przezroczysty sluz zaraz po miesiaczce a skaczyla się 17.12 a 30.12 miałam plamienie (zabrudzona bieliznę parę kropelek brunatnych ) a dzisiaj ten test zrobilam bo tak dziwnie sie czuje kreci mi sie w glowie i mam wybuchy goraca ale nie wiem czy to może być z tym związane

Ps. Test w rzeczywistości o wiele mocniejsza jest ta druga kreseczk test odczytałam nie więcej niż 5 min wiem że po czasie nie oczytije się wyniku :)

reklama
Teraz juz nie wiem ilu dniowe mam cykle ( biore tabletki Na uregulowanie ale po miesiaczce zauważyłam ciągnący przezroczysty sluz zaraz po miesiaczce a skaczyla się 17.12 a 30.12 miałam plamienie (zabrudzona bieliznę parę kropelek brunatnych ) a dzisiaj ten test zrobilam bo tak dziwnie sie czuje kreci mi sie w glowie i mam wybuchy goraca ale nie wiem czy to może być z tym związane

Ps. Test w rzeczywistości o wiele mocniejsza jest ta druga kreseczk test odczytałam nie więcej niż 5 min wiem że po czasie nie oczytije się wyniku :)
Powtórz za dwa dni test :) jeśli kreska będzie ciemniejsza to znaczy że ciąża jest :) ja akurat miałam możliwość i pojechać potwierdzić ciążę beta, Ty takiej nie masz więc poczekaj dwa dni i powtórz test z porannego moczu :) trzymam kciuki ;)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry