reklama
M
Mar1
Gość
Tola - niech od razu kupi więcej, bo najlepiej z porannego moczu robić.
Powodzenia!
Powodzenia!
wisienka94
Fanka BB :)
A ktory dpo? Pytałam ale może nie widziałam odpowiedzi ?wysłałam właśnie męża do aptekipowiedział że jestem nienormalna ale powiedziałam mu że nie wytrzymam a poza tym się odwdzięczę
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Może do rana wytrzymasz...wysłałam właśnie męża do aptekipowiedział że jestem nienormalna ale powiedziałam mu że nie wytrzymam a poza tym się odwdzięczę
tola_tola
dopiero 21wiem szalona jestemale to przez ten owulacyjny test pozytywny dwie grube krechy gdzie owulacja już była dawno.noo kurde...stara głupia i naiwna[emoji23][emoji23][emoji23]A ktory dpo? Pytałam ale może nie widziałam odpowiedzi ?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No mi 21dc wyszedł cień cienia na teście 10mlUdopiero 21wiem szalona jestemale to przez ten owulacyjny test pozytywny dwie grube krechy gdzie owulacja już była dawno.noo kurde...stara głupia i naiwna[emoji23][emoji23][emoji23]
tola_tola
im więcej czytam im wiecej w tym siedzę to tym bardziej pragnę,świruje,brakuje mi cierpliwości...to jest tak naprawdę 1cykl od kiedy nie miałam żadnych torbieli 2 cykl od kiedy biorę duphaston ovarin,rkobie monitoring wcześniej nic nie robiłam...ja nie potrafię wyluzować ja za bardzo już jestem zafiksowana.potrzebuje leków na jakąś obojętność do tematu..
reklama
To jestem dobrej myśli bo mi też wyszła druga mocna natychmiast a nie późniejtak.odrazu