Jotka_
Fanka BB :)
Tak pozytywnie szalona =*Dlaczego? Nicole właśnie po to między innymi prowadzi swój blog, media społecznościowe.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak pozytywnie szalona =*Dlaczego? Nicole właśnie po to między innymi prowadzi swój blog, media społecznościowe.
Bardzo możliwe. Myślę że jeśli tak by każdy myślał to postep technologiczny by nie istniałNarzeczony mi mówi jeden fakt dlaczego mogłyby nie przejść takie testy - firmy produkujące testy ciążowe z moczu by powoli upadały. Może więc dlatego nie ma takich testów domowych z krwi, nie wierzę, że żaden ginekolog, czy naukowiec o tym nie myślał.
Otóż to. =) ja mysle ze taki test aboratoryjny jest poprostu zbyt skomplikowany aby go zrobic tak szybkoBardzo możliwe. Myślę że jeśli tak by każdy myślał to postep technologiczny by nie istniał
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Więc trzeba próbować. Może jakąś petycje trzeba napisać czy coś haha.Bardzo możliwe. Myślę że jeśli tak by każdy myślał to postep technologiczny by nie istniał
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Może no moim zdaniem fajna sprawaWięc trzeba próbować. Może jakąś petycje trzeba napisać czy coś haha.
Wątpię, wykrywa to samo co test z moczu. Nie chodzi tu o podanie wyniku w liczbach ale tak jak na testach ciążowych z moczu. Ciąża jest albo jej nie ma.Otóż to. =) ja mysle ze taki test aboratoryjny jest poprostu zbyt skomplikowany aby go zrobic tak szybko
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
No niby.. w sumie masz rację!Wątpię, wykrywa to samo co test z moczu. Nie chodzi tu o podanie wyniku w liczbach ale tak jak na testach ciążowych z moczu. Ciąża jest albo jej nie ma.
No tylko to pewnie musiał by być test elektroniczy. Myślę też że nikt by się ne obraził gdyby ppkazywał również wartość jaki wymyślili glukometr to i to by mogli wymyślićWątpię, wykrywa to samo co test z moczu. Nie chodzi tu o podanie wyniku w liczbach ale tak jak na testach ciążowych z moczu. Ciąża jest albo jej nie ma.