reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Z córką też tak miałam... jeżeli test wychodzi nawet delikatny ta druga kreska to jest pozytywny jak się to odczytać w czasie jaki jest zapisany na ulotce a jeżeli nie ma ciazy a test pozytywny to to cena zrobić wy Oki
Nie rozumiem końcówki wypowiedzi.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Aj, dziewczyny, trzeba było pomysł opatentować ;)

Ja Was podczytuję, ale nawet napisać nie ma jak. Podziwiam Waszą determinację i wiarę w zajście w ciążę. Ja jestem w drugim cyklu i może nie nakręcam się jakoś bardzo, ale chęć i pragnienie dziecka coraz większe :/

reklama
Aj, dziewczyny, trzeba było pomysł opatentować ;)

Ja Was podczytuję, ale nawet napisać nie ma jak. Podziwiam Waszą determinację i wiarę w zajście w ciążę. Ja jestem w drugim cyklu i może nie nakręcam się jakoś bardzo, ale chęć i pragnienie dziecka coraz większe :/
Chyba zastanowię się nad zmianą kierunku studiów. :D Ale @wisienka94 jest głównym pomysłodawcą! :D

Do góry