reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Z ta ospa to chyba lepiej wcześniej niż później ?

Przyszłam do gina. Mam numer 2, podchodzę pod gabinet mowie ze mam numer 2, a tu lecą na mnie z "morda" KOBIETY.... ze one tu czekają tyle i ze tak nie ma bo one mają 7, 8 numer... okazało się ze moim jest drugi lekarz który przychodzi po tym co ma takie opóźnienia [emoji6] ale wyskoczyć juz baby musiały. .. masakra.
Także czekam.

Zrobiłam dziś test owu z rana i był bledszy niż ten wczorajszy, chyba to zasługa wczesnej pory [emoji53]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Z ta ospa to chyba lepiej wcześniej niż później ?

Przyszłam do gina. Mam numer 2, podchodzę pod gabinet mowie ze mam numer 2, a tu lecą na mnie z "morda" KOBIETY.... ze one tu czekają tyle i ze tak nie ma bo one mają 7, 8 numer... okazało się ze moim jest drugi lekarz który przychodzi po tym co ma takie opóźnienia [emoji6] ale wyskoczyć juz baby musiały. .. masakra.
Także czekam.

Zrobiłam dziś test owu z rana i był bledszy niż ten wczorajszy, chyba to zasługa wczesnej pory [emoji53]

Aaaa baby jak to baby. Na mnie jakby naskoczyly, na pewno bym w slowach nie przebierala. Jaką miarą dają taką miarą dostają:p w jakich porach robisz te testy owu. ?

Aaaa baby jak to baby. Na mnie jakby naskoczyly, na pewno bym w slowach nie przebierala. Jaką miarą dają taką miarą dostają:p w jakich porach robisz te testy owu. ?
Zazwyczaj po pracy 18 albo przed spaniem 22. Ale dziś chciałam zrobić przed wizytą zrobić o 6 rano [emoji6]

Stokrotenka ospa to najlepiej przejść jako dziecko im później tym się gorzej przechodzi. Ja testy owu robię codziennie o 7

Witam,
Szybkiego zasuszania ospy, jak najmniej rzutów i mało blizn. Zdrowka!

Testy owulacyjne dodatnie, to chyba mężowie się uciesza. Będą gorące noce, upojne poranki.

U mnie np o której godzinie bym go nie zrobiła to wychodzi taki sam bo kiedyś probowalam o różnych porach, dlatego teraz robię zawsze o tej samej porze rano. Mamunia u mnie gorące noce muszą poczekać:(

reklama
Do góry