reklama
G
goszczaca
Gość
Mi lekarz w styczniu sprawdzal blizne i nie ma przeciwwskazań na drugą ciążę. Wczesniej twierdzil ze jeszcze sie wstrzymać.
kinga30
Fanka BB :)
Ja nie wiem bo ja po 8 tygodniach jak bylam to mowila ze tam już jest wszystko w porządku i w ogóle nie widać, że w ciąży byłam tak się ładnie zagoilo i jak bym . chciała nastepna ciążę to po pol roku już mogę. Nie powiem bo te pół roku po 2cc mnie przerazilo a teraz mi powiedziala, że jak by co to nie ma żadnych przeciwwskazań
natka90
Ja właśnie pracuje na pol etatu i zadowolona jestem. Z tym, ze ja w Pl nie mieszkam i dodatkowo kasę dostaje od państwa... Wiec w sumie na jedno wychodzi.Ale podejmujesz się pracy ??
Ja bym chciała pracować na pół etatu, ale żeby mimo wszystko pensja była wyższa albo taka sama [emoji23] brakuje mi czasu mimo że dzieci nie mam.. tzn mam psiego syna [emoji6]
Oglądamy mecz [emoji110][emoji110]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No właśnie ja zanim mój syn się urodził to z niczym się nie wyrabialam. A teraz syn, dom, praca i daje radeNo i wygraliśmy 3:1 
Czasu nie macie? No co wy?
Jak się chodzi do pracy i ma dom, rodzinę to tak się wszystko organizuje jakoś, że musi być ogarnięty każdy element i jeszcze kapke zostaje dla siebie.
SliczonosciPrzedstawiam moje domowe zoo
Kocurro i krolisZobacz załącznik 810138
i piesiolekZobacz załącznik 810139Zobacz załącznik 810140
mamunia86
Pol, czekam na dobre, owocne wiadomości!
Zwierzyniec macie syperowy.
Stokrotenka, też tak mam i zdecydowanie lepiej idzie mi organizacja życia rodzinnego.
Myśmy dzis bardzo fajny dzień mieli. Ładna pogoda, wietrzyk, całą rodziną byliśmy na Marszu dla Życia i Rodziny, na Mszy i pikniku rodzinnym. Był obiadek na świeżym powietrzu, dmuchańce, plac zabaw, dzueci, znajomi, koncert, kielbaska z ogniska, pyszne ciacho i kawa. Niedawno bo o 21 wróciliśmy. Zjeść, dopakowac tornistry na jutro, myć się i spać. Padly jak muszki. Dzieci zadowolone i my też. Kupiłam sobie książkę "Nawrócona Wiedźma " Hurlak.
Jeszcze tydzień i test. Zobaczymy jak się spotoczą.
Zwierzyniec macie syperowy.
Stokrotenka, też tak mam i zdecydowanie lepiej idzie mi organizacja życia rodzinnego.
Myśmy dzis bardzo fajny dzień mieli. Ładna pogoda, wietrzyk, całą rodziną byliśmy na Marszu dla Życia i Rodziny, na Mszy i pikniku rodzinnym. Był obiadek na świeżym powietrzu, dmuchańce, plac zabaw, dzueci, znajomi, koncert, kielbaska z ogniska, pyszne ciacho i kawa. Niedawno bo o 21 wróciliśmy. Zjeść, dopakowac tornistry na jutro, myć się i spać. Padly jak muszki. Dzieci zadowolone i my też. Kupiłam sobie książkę "Nawrócona Wiedźma " Hurlak.
Jeszcze tydzień i test. Zobaczymy jak się spotoczą.
G
goszczaca
Gość
2 i 5 m ze stycznia jestAndżelika a Twój synek ile ma dokładnie?
kinga30
To Twój jest ten rocznik co mój tylko mój z kwietnia☺ z końcówki bo 282 i 5 m ze stycznia jest
reklama