reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Mi lekarz w styczniu sprawdzal blizne i nie ma przeciwwskazań na drugą ciążę. Wczesniej twierdzil ze jeszcze sie wstrzymać.

Ja nie wiem bo ja po 8 tygodniach jak bylam to mowila ze tam już jest wszystko w porządku i w ogóle nie widać, że w ciąży byłam tak się ładnie zagoilo i jak bym . chciała nastepna ciążę to po pol roku już mogę. Nie powiem bo te pół roku po 2cc mnie przerazilo a teraz mi powiedziala, że jak by co to nie ma żadnych przeciwwskazań

Ale podejmujesz się pracy ??

Ja bym chciała pracować na pół etatu, ale żeby mimo wszystko pensja była wyższa albo taka sama [emoji23] brakuje mi czasu mimo że dzieci nie mam.. tzn mam psiego syna [emoji6]

Oglądamy mecz [emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja właśnie pracuje na pol etatu ;) i zadowolona jestem. Z tym, ze ja w Pl nie mieszkam i dodatkowo kasę dostaje od państwa... Wiec w sumie na jedno wychodzi.
No i wygraliśmy 3:1 

Czasu nie macie? No co wy?
Jak się chodzi do pracy i ma dom, rodzinę to tak się wszystko organizuje jakoś, że musi być ogarnięty każdy element i jeszcze kapke zostaje dla siebie.
No właśnie ja zanim mój syn się urodził to z niczym się nie wyrabialam. A teraz syn, dom, praca i daje rade ;)
Sliczonosci ;)

Pol, czekam na dobre, owocne wiadomości!
Zwierzyniec macie syperowy.
Stokrotenka, też tak mam i zdecydowanie lepiej idzie mi organizacja życia rodzinnego.

Myśmy dzis bardzo fajny dzień mieli. Ładna pogoda, wietrzyk, całą rodziną byliśmy na Marszu dla Życia i Rodziny, na Mszy i pikniku rodzinnym. Był obiadek na świeżym powietrzu, dmuchańce, plac zabaw, dzueci, znajomi, koncert, kielbaska z ogniska, pyszne ciacho i kawa. Niedawno bo o 21 wróciliśmy. Zjeść, dopakowac tornistry na jutro, myć się i spać. Padly jak muszki. Dzieci zadowolone i my też. Kupiłam sobie książkę "Nawrócona Wiedźma " Hurlak.
Jeszcze tydzień i test. Zobaczymy jak się spotoczą.

reklama
Do góry