G
goszczaca
Gość
Moze i tak. Bo wlasnie sie zastanawiam czy moze pecherzyk pękł ale w sumie test owu wyszedl pozytywny. Wiec wynika z tego ze przypadla 11 dcAndżelika może ból owulacyjny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze i tak. Bo wlasnie sie zastanawiam czy moze pecherzyk pękł ale w sumie test owu wyszedl pozytywny. Wiec wynika z tego ze przypadla 11 dcAndżelika może ból owulacyjny
Możliwe. A dzialania były?☺ ja Wam pokażę jutro jak mój test będzie wyglądałMoze i tak. Bo wlasnie sie zastanawiam czy moze pecherzyk pękł ale w sumie test owu wyszedl pozytywny. Wiec wynika z tego ze przypadla 11 dc
TakgrzeszylamMożliwe. A dzialania były?☺ ja Wam pokażę jutro jak mój test będzie wyglądał
Andżelika to trzymam kciuki żeby zaowocowalo[emoji5] też zauważyłam, że dużo nas ma podobnie, z Andżelika mamy prawie równo[emoji5] Leylah a po operacji możesz się od razu starać?
Ja już ostatnio porobilam badania, szczepic się raczej na nic nie bedeNo własnie Jak tak sobie czytałam opinie lekarzy, to niby Nie ma przeciwwskazan, Nie trzeba czekac , jesli wszystko pojdzie ok. Oczywiscie skonsultuje to jeszcze z moim lekarzem. I tak mam w planach przed staraniami isc Na wizyte, jakies badania porobic, zapytac, czy sie Na cos szczepic...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nie, powiedziała, że jak mi lekarz po ostatnim cc nie powiedzial, że nie powinnam mieć więcej dzieci to mogę choćby zaraz☺A no I jeszcze blizne chce sprawdzic po cc.
Kinga, Twoj lekarz cos mowil Na temat blizny Na ostatniej wizycie Jak bylas ?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom