reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Dobra skurcz przeszedł... Oby to był ostatni. Masakra aż się głowie mi się zakręciło...
Mnie dzisiaj cały dzień bolą jajniki. Ale dziwne uczucie bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Aż się zaczelam zastanawiać czy wszystko wporządku tam z nimi..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No masakra jest. Jak juz zwymiotuje to przez jakis czas jest lepiej a pozniej znowu mnie buja.. ehh no straszne i jeszcze do tego juz mam 37.1 takze wiem na 100 procent ze to jelitowka

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Taką temperature ma się w ciąży... :p

A co do jajników to od tygodnia jakoś cisza z nimi, tylko brzuch jak na @ boli.

Taką temperature ma się w ciąży... [emoji14]

A co do jajników to od tygodnia jakoś cisza z nimi, tylko brzuch jak na @ boli.
Rób test [emoji7]

ckai9jcg0yg84wbd.png

młoda duchem:)ją z moim jestem od 2004 z 3 przerwami.co do kłótni to zdarza sje.ja jestem dosyć nerwowa on zresztą też.ale szybko się godzimy także spoko:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma związków bez kłótni mniejszych czy większych, bynajmniej ja nie znam. Ale grunt to znaleźć porozumienie i umieć wybaczyć i przeprosić a godzenie wtedy jest super dopełnieniem ;).

reklama
Do góry