reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
dziewczyny bolą mnie cycki dziwnie kłuje w brzuchu i wigilię jestem jakaś bez sił tylko bym spala...dramat

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro z rana robie teścik :) u mnie napewno jelitówka bo mamy wszyscy po kolei

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
biedactwo:*współczuję bardzo.pocieszenie jest tylko takie że już jutro poczujesz się lepiej no i tescik zrób koniecznie

Cześć dziewczynki.... lecicie jak burza. Mnie @ zalewa jak to w 2dc :mad:.
Nadrobiłam lekturę i co do reklam itd. to niestety ale to jest jawna inwigilacja a fb to najlepsze źródło informacji dla policji ;). Takie życie w dzisiejszym świecie niestety. Ja dostaje meile z tabletkami na potencję :p.
Co do związku z moim mężem, jesteśmy razem od 1997 roku a po ślubie będzie 14 lat w czerwcu [emoji14] tyle się ze sobą już męczymy :D.
Taka stara już jestem ;)
młoda duchem:)ją z moim jestem od 2004 z 3 przerwami.co do kłótni to zdarza sje.ja jestem dosyć nerwowa on zresztą też.ale szybko się godzimy także spoko:)

Cały dzień mnie tu nie było, z mamą byłam na zakupach w mieście.

Kupiłam właśnie 2 testy, jadę do domu i cholernie boli mnie brzuch że aż mi słabo... Normalnie jakby zaraz mała przyjść @... Cholera...

reklama
Do góry