reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja żebym chciala, to sie nie umiem poklocic z moim mężem :D moge krzyczeć, gardlo zdzierac, wyrzuty robić, a on nic :) poczeka az sie uspokoje i dopiero wtedy rozmawia. W sumie zawsze tak bylo, a jesteśmy ze sobą juz 4 rok.

reklama
Hejka, testowalam rano i narazie jest biel @miala byc dzisiaj, dalej pobolewaja mnie piersi a raczej kluja, brzuch pobolewa ale nie tak jak na@ cera mi sie poprawila no nic odczekam kilka dni i jak sie niepojawi @ to zrobie bete

Nam w tym roku minie 11 lat jak jesteśmy razem a 4 lata po ślubie. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało:szok: My też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić:-) :)

Nam w tym roku minie 11 lat jak jesteśmy razem a 4 lata po ślubie. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało:szok: My też nigdy przez ten cały czas nie pokłóciliśmy się tak na poważnie jak nieraz słyszę, że pary tak kłócą,że nie rozmawiają ze sobą przez kilka dni. U nas jest tak,że posprzeczamy się a po 5 minutach niezręcznej ciszy jeden drugiego zaczyna zaczepiać żeby się pogodzić:-) :)
Gratuluję stażu ;) my razem od 4 lat i pół roku po ślubie a ja czasami już mam ochotę zabić ;) Moi rodzice mieli w zeszłym roku 30 rocznicę ślubu a dziadkowie 60 w tym roku... Oby nam wszystkim rak pięknie udało się wytrwać ;)! ( tata coś tam wspomniał pół żartem, że gdyby zabił na początku to by już wyszedł a tu masz... kolejne 30 lat ględzenia przed nim)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję stażu ;) my razem od 4 lat i pół roku po ślubie a ja czasami już mam ochotę zabić ;) Moi rodzice mieli w zeszłym roku 30 rocznicę ślubu a dziadkowie 60 w tym roku... Oby nam wszystkim rak pięknie udało się wytrwać ;)! ( tata coś tam wspomniał pół żartem, że gdyby zabił na początku to by już wyszedł a tu masz... kolejne 30 lat ględzenia przed nim)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniś:)Mój mąż ma mega poczucie humoru. On nie potrzebuje alkoholu, żeby na imprezie sprawić, żeby każdy płakał ze śmiechu. I wczoraj nawet pyta się mnie tak: To ile już nam tych lat razem minie? Ja: Ale tak ogólnie czy po ślubie? On:tak ogólnie. Ja: No już 11. On: Łoo matko to już tyle lat na Ciebie patrzę?!:D

Oj tak oby każda z nas dotrwała do takich pięknych rocznic z naszymi połówkami. Tata żartowniś:)Mój mąż ma mega poczucie humoru. On nie potrzebuje alkoholu, żeby na imprezie sprawić, żeby każdy płakał ze śmiechu. I wczoraj nawet pyta się mnie tak: To ile już nam tych lat razem minie? Ja: Ale tak ogólnie czy po ślubie? On:tak ogólnie. Ja: No już 11. On: Łoo matko to już tyle lat na Ciebie patrzę?!:D
To podsumował :-D;-) nie ma co:-)

My w 2006 zaczęliśmy się spotykać, w 2010 mi się oświadczył, w 2016 był ślub.
To my jestesmy ze soba od listopada 2015, mieszkamy razem od marca 2016, zareczyny luty 2017 no a ślub sierpien 2018.szybko poszlo bo slub po niecalych 3 latach zwiazku bedzie:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
A my ze sobą jesteśmy już 12,5 lat a małżeństwem od 7,5 ale mimi ze przed ślubem nie mieszkaliśmy razem to do tej pory się super dogadujemy wiadomo jak to w każdym związku są czasami jakieś spięcia ale ja tez z tych ciężkich charakterów...... co Ci faceci z nami maja ;) jeszcze jak dojdą humorki ciążowe to dopiero będą mieli :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry