reklama
1
174974
Gość
Rozumiem, to nie wiem jak one wyglądają. W ogóle już dawno powinnam spać, oboje powinniśmy spać ale ciągle coś. [emoji23]Nie nie, potwierdziła mi się wada serca i stad tabletki maja hamować rozwój
1
174974
Gość
Oby jak najwięcej. Dobrej nocy! [emoji42]No ja sie właśnie zbieram w sobie, żeby się położyć w koncu
Ciekawe ile dziewczyn ujrzy jutro z rana dwie kreseczki
Dobranoc!
wisienka94
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny u mnie dziś 11dpo i zero nowych objawów przez przypadek dodałam post na staraczkach 2017 hehe nie wiem jakim cudem pomyliły mi się fora
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaS35
Witam sie z rana w drugi dzien nowego roku I w 10dc :-) @Migdalove ,@Inka91 pewnie sie na.drugi bok przewracacie przybralyscie wczoraj nocy na pisaniu to pewnie teraz sie chce spac u nas mroźno -5 ale sloneczko ladnie swieci .... jak tam dziewczyny ?ktoras moze testuje. @Migdalove moze Ty
wisienka94
No zaszalały wczoraj dziewczyny my z @Migdalove jutro testujemyWitam sie z rana w drugi dzien nowego roku I w 10dc :-) @Migdalove ,@Inka91 pewnie sie na.drugi bok przewracacie przybralyscie wczoraj nocy na pisaniu to pewnie teraz sie chce spac u nas mroźno -5 ale sloneczko ladnie swieci .... jak tam dziewczyny ?ktoras moze testuje. @Migdalove moze Ty
AniaS35
Witaj ❤Cześć dziewczyny u mnie dziś 11dpo i zero nowych objawów przez przypadek dodałam post na staraczkach 2017 hehe nie wiem jakim cudem pomyliły mi się fora
Hehe ja czesto podczytuje tamten watek I raz tez przypadkowo dodalabym tam wiadomosc ale na szczescie w pore udalo mi sie powstrzymac ta nie fortunną sytuacje :-)
wisienka94
Ja tam napisałam do dziewczyn że pomyłka że jestem na staraczkach 2018 każdemu może się pomylićWitaj [emoji173][emoji173]️
Hehe ja czesto podczytuje tamten watek I raz tez przypadkowo dodalabym tam wiadomosc ale na szczescie w pore udalo mi sie powstrzymac ta nie fortunną sytuacje :-)
reklama
AniaS35
To trzymam.Bardzo!❤bardzo mocno kciuki za Was niech ten rok 2018 bedzie.dla nas wszystkich owocny :-)No zaszalały wczoraj dziewczyny my z @Migdalove jutro testujemy