reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny :)

Przed nami ważny czas testowania :) jak uzupelniam aplikacje to ciągle mi przenosi @ i teoretycznie 6stycznia ale chyba żeby zaspokoić się to poczekam aż dziewczyny @Migdalove i @Inka91 porobią testy oczywiście będą pozytywne więc mnie zmobilizują i ja będę testować w czwartek :)

reklama
Dziewczyny. Jestem tu nowa. Mam problem. Staramy sie o dzidziusia, kochalismy sie caly cykl co 2 -3 dni. 21 i 22 grudnia robilam testy owu bo mialam straszne bóle jajników. Wyszly pozytywnie. 23.12 były juz negatywne. 27 grudnia bylam u ginekologa. Powiedziała mi ze widzi 3 pecherzyki z tego jeden pekniety. I ze zyczy mi szczęścia ze moze wkoncu sie udalo. (Mam pcos i cykle bezowulacyjne. Lecze sie tylko dieta i witaminami ) no i wszystko super nakrecilam sie. 30 grudnia wieczorem zaczelam plamic na brazowo leciutko tylko. Przedwczoraj rano bylo wiecej i juz czerwone lub rozowe plamienia. Ale bez skrzepow. Wczoraj podobnie, ale tez nie duzo i bez skrzepow. Dzis juz nic. Ogolnie miesiaczki mam bardzo obfite a ta naprawde slabiutka. Od 30 mam tez dziwne bole podbrzusza. Nie jakies mocne. Pobolewa mnie troche. Nie wiem czy to okres.... Powinnam dostać dopiero 9 stycznia. Nigdy nie dostawalam 10 dni wczesniej. Zawsze jak juz to sie spoznial ale nigdy go nie bylo wczesniej. Czy to moze byc implantacja zarodka???

Pozdrawiam

Hej! Kurcze nie wiem jak mogłam nie zauważyć twojego wpisu. :) testuj kochana, może akurat jutro nam trzem (o ile dobrze liczę) wyjdą pozytywy. :) A bierzesz może ovarin? Ja go szczerze polecam. :) Brałam przez jakiś czas kiedy lekarz błędnie stwierdził że mam pcos ale tak czy inaczej dobrze na mnie działał.
Skoro jesteś nowa tutaj u nas to koniecznie dopisz się do naszej tabelki tnij.at/starania2018 , jakbyś miała z tym problem to ja chętnie pomogę.

Ogólnie zastanawiam się czy nie poszukać tego wpisu z wytłumaczeniem jak się dopisać do listy i wkleić link do swojego profilu. Będzie to z pewnością łatwiejsze. :)

Ale się wyspalam :D az mi sie nie chce wstawac, ale nikogo w domu nie ma, to co mi tam :D
@Pejti testować testować ;)

Niby te reklamy takie spersonalizowane, a mi wciąż wychodza jakies nt in vitro
Może dlatego wyskakują co o in vitro bo szukasz w necie czegoś na temat niepłodności albo coś w tym stylu? Wystarczy poszukać np 'wspomagacze' zapłodnienia jak np ten żel i już robią się reklamy o niepłodności a co za tym idzie na temat in vitro. :)

Witam dziewczyny :)

Przed nami ważny czas testowania :) jak uzupelniam aplikacje to ciągle mi przenosi @ i teoretycznie 6stycznia ale chyba żeby zaspokoić się to poczekam aż dziewczyny @Migdalove i @Inka91 porobią testy oczywiście będą pozytywne więc mnie zmobilizują i ja będę testować w czwartek :)

Ja nie będę testować :) z tego co pamiętam, to tesciki robią teraz @Migdalove i @wisienka94 ;) ja zaczynam od marca

@Migdalove wlasnie nawet tego żelu nie szukalam, bo zapomnialam w koncu o nim, a juz tym bardziej nic nt nieplodnosci itp. Dlatego troche mnie to zdziwilo :D

Ale się wyspalam :D az mi sie nie chce wstawac, ale nikogo w domu nie ma, to co mi tam :D
@Pejti testować testować ;)

Niby te reklamy takie spersonalizowane, a mi wciąż wychodza jakies nt in vitro
Korzystaj póki Cię nie pilnuje mały człowiek;) Mnie już ostatnio syn próbuje spychać z łóżka jak minie 7.30;) kiedyś tu narzekalam że wstaje o 6, to trochę odpuścił:D

No mi przeważnie na enpr.pl gdzie mam wykres, wyświetlają reklamy antykoncepcja i wazektomia:eek:

Kiedys zaczelam posac wiadomość na fb do znajomej, która w fajnym salonie fryzjerskim pracowała, ile by kosztowala mnie calkowita zmiana wizerunku, ścięcie, zmiana koloru itp., ale ostatecznie nie wysłałam tego wcale. I potem na fb reklama za reklama 'dopasuj fryzurę do ksztaltu swej twarzy'. Czasami to trochę przerażające :D

reklama
Kiedys zaczelam posac wiadomość na fb do znajomej, która w fajnym salonie fryzjerskim pracowała, ile by kosztowala mnie calkowita zmiana wizerunku, ścięcie, zmiana koloru itp., ale ostatecznie nie wysłałam tego wcale. I potem na fb reklama za reklama 'dopasuj fryzurę do ksztaltu swej twarzy'. Czasami to trochę przerażające :D
Technika śledzi nas jak może ;) mój telefon gdy w sylwka włączyłam nawigację zaproponował mi miejsce DOM i o dziwo jest to dobry adres :O a nie personalizowałam nawigacji.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry