wisienka94
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki żeby ciemniała kreseczka!! [emoji8] [emoji8]Jakieś 11/12 dpo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to trzymam kciuki żeby ciemniała kreseczka!! [emoji8] [emoji8]Jakieś 11/12 dpo
Dziewczyny test owu dwie krechy co myśleć?
Mi z allegro na początku ciąży wychodziły negatywne. Jaśniutka kreska. Dopiero po terminie @ wyszły na teście owu dwie mocne kreski . Więc do wykrywania wczesnej ciąży bym się owulacyjnymi nie sugerowałaZnaczy ze coś jest na rzeczy ( choć mój ovu negatywny jest kreska ale słaba ale ja mam te z Allegro wiec one się nie liczą)
U mnie przed zawsze był negatyw na owuZnaczy ze coś jest na rzeczy ( choć mój ovu negatywny jest kreska ale słaba ale ja mam te z Allegro wiec one się nie liczą)
U mnie przed zawsze był negatyw na owu
CZyli jest nadzieja ... i ona ta druga kreska pojawiła się masakrycznie szybkoU mnie tez zazwyczaj wogole nie byli widać drugiej kreski a dziś była i tak mnie podkusiło ze może jednak zrobię ciążowy
U mnie dziś 5tydzien jest jesli jestem w ciążyMi z allegro na początku ciąży wychodziły negatywne. Jaśniutka kreska. Dopiero po terminie @ wyszły na teście owu dwie mocne kreski . Więc do wykrywania wczesnej ciąży bym się owulacyjnymi nie sugerowała
To leć szybko po ciążowy! Nie mogę sie doczekać! Uwielbiam patrzeć na dwie kreseczki na testachCZyli jest nadzieja ... i ona ta druga kreska pojawiła się masakrycznie szybko
CZyli jest nadzieja ... i ona ta druga kreska pojawiła się masakrycznie szybko
Moje tak. Jeden przed terminem @ a drugi po. Na tym po kreska natychmiast się pokazała.
Gołym okiem bardziej widać te kreski
U mnie to wyglada tak ten rano z wczoraj ten niżej z dziś a kreska pojawiła mi się po chwili ale tak jak pisze @KatiNails dokonać nie można się nimi sugerować wygon męża do sklepu niech kupuje test