reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Znaczy ze coś jest na rzeczy ( choć mój ovu negatywny jest kreska ale słaba ale ja mam te z Allegro wiec one się nie liczą)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi z allegro na początku ciąży wychodziły negatywne. Jaśniutka kreska. Dopiero po terminie @ wyszły na teście owu dwie mocne kreski . Więc do wykrywania wczesnej ciąży bym się owulacyjnymi nie sugerowała ;)

ckai9jcgjazlduyd.png

CZyli jest nadzieja ... i ona ta druga kreska pojawiła się masakrycznie szybko

1514620579-66f3781e0f1211f6-aaaaaa.jpeg

Gołym okiem bardziej widać te kreski

U mnie to wyglada tak ten rano z wczoraj ten niżej z dziś a kreska pojawiła mi się po chwili ale tak jak pisze @KatiNails dokonać nie można się nimi sugerować wygon męża do sklepu niech kupuje test

reklama
1514620579-66f3781e0f1211f6-aaaaaa.jpeg

Gołym okiem bardziej widać te kreski

U mnie to wyglada tak ten rano z wczoraj ten niżej z dziś a kreska pojawiła mi się po chwili ale tak jak pisze @KatiNails dokonać nie można się nimi sugerować wygon męża do sklepu niech kupuje test

Moje tak. Jeden przed terminem @ a drugi po. Na tym po kreska natychmiast się pokazała.
1514620812-31061993b47641f7-aaaaaa.jpeg
1514620838-1d7dc4730cfa070a-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png

Do góry