EklerkaDaria
Fanka BB :)
ZmienioneA datę wpisujemy następnej, żeby zorientować się, która ma bliżej do testowania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZmienioneA datę wpisujemy następnej, żeby zorientować się, która ma bliżej do testowania.
A kiedy testujecie?No to ja wieeem. Tak często o tym tu wspominamy, że raczej każda już wie haha. Ale strasznie się niecierpliwię...
U mnie nieaktualna jest data kolejnej @, ale jako ze jeszcze nie dostalam to narazie nic nie pisz. Jak dostane, to zaktualizujemy :*Tabelka na dziś:
Zobacz załącznik 833634
@Dagaa11 Twoje dane z tabelki są już nieaktualne, prawda? Jeśli mam aktualizować to napisz co wpisać, albo jeśli chcesz to zaktualizuj sama.
@tola_tola , @Ewarut , @judytka777 , @kamka_84 , @zuzik85 , @bambolina , @nynnus26 , @Joanulka zmieniamy daty? Co u Was?
@EklerkaDaria jak rozumiem z ostatnich postów to czekasz właśnie na @?
Kto testuje w najbliższym czasie?
3 stycznia.A kiedy testujecie?
Okejka.U mnie nieaktualna jest data kolejnej @, ale jako ze jeszcze nie dostalam to narazie nic nie pisz. Jak dostane, to zaktualizujemy :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka co u Ciebie
Statystyki niby mówią, że do roku starań to jeszcze tak normalnie. Ale tak jak piszesz - podstawa to dobry lekarz.. Ja jak zapytałam swojego o badania hormonów to powiedział mi że jak owulacja jest to progesteron jest dobry i zalecił żeby mąż się zbadał a mi nic nie zlecił. Zatem 2 stycznia idę do innego ginekologa-endokrynologa bo to chyba nie zaszkodzi sprawdzić hormony.Mała Mi witaaaaamy[emoji16][emoji3][emoji8] glowa do góry!ja już o drugie dziecko staram się ponad rok ale wszystko zaczęło wychodzić na prostą jak znalazłam dobrego lekarza.czasem warto się skonsultowac.mi lekarz powiedział wprost na cud nie ma co czekać i trzeba podjąć walkę
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Hello u mnie niestety wciąż nic. Właśnie dzis dostałam okres... 2 dni za wcześnie. No nic, nie załamuje sie bo to dopiero drugi cykl starań. Przynajmniej spokojnie mogę oblać Nowy rok. A może na 33 urodziny w styczniu bedzie fajny prezentTabelka na dziś:
Zobacz załącznik 833634
@Dagaa11 Twoje dane z tabelki są już nieaktualne, prawda? Jeśli mam aktualizować to napisz co wpisać, albo jeśli chcesz to zaktualizuj sama.
@tola_tola , @Ewarut , @judytka777 , @kamka_84 , @zuzik85 , @bambolina , @nynnus26 , @Joanulka zmieniamy daty? Co u Was?
@EklerkaDaria jak rozumiem z ostatnich postów to czekasz właśnie na @?
Kto testuje w najbliższym czasie?
No to ja wieeem. Tak często o tym tu wspominamy, że raczej każda już wie haha. Ale strasznie się niecierpliwię...