reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
@Ewarut ten biały śluz myślę że to dobry znak:) trzymam kciuki i czekamy na kreseczki. Pewnie już by były wyraźne.
Dziewczyny testujące poczekajcie na mnie na wrześniówkach, liczę na prezent na 32 urodziny;) ale zatestuję pewnie dopiero w niedzielę 7.01, o ile wytrzymam.

Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?

A Ty @Ewarut teeeestuj! I pokazuj nam te swoje dwie piekne kreski :)

Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?

Słyszałam o tym czasami dają tez clexany ale to jyz lekarz decyduje o konieczności przyjmowania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brałam acard w pierwszej ciąży, niby polepsza przepływ między tobą a dzieckiem. Tak mi powiedziała :)

Mamamia i Kati wielkie gratulacje i trzymam kciuki żeby dziadzie ładnie rosły! Super, ze Wam się udało :biggrin2:.

Ja chyba lecę zrobić betę, jakoś źle się czuje, chyba mnie coś dopada i muszę jakieś tabletki wziąć a strach.
Ale nadzieje nikłe, bo testy białe. Czy jest jeszcze szansa skoro we wtorek / środę było zagnieżdżenie? Test już powinien wyjść? Co o tym sądzicie???

Ostatnia edycja:
Hej dziś już nie wytrzymałam i musiałam zrobić powiedzcie mi czy już nam omamy?
1514619349-7cc0e12287976f50-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hen! Ja cień widzę! :)

Hej dziewczyny u mnie 8dpo. Z objawów to bolące sutki. Ale to może być również objaw @. We wcześniejszych cyklach z luteiną też miałam ale myślalam ze to wina luteiny. Najwidoczniej od kilku cykli mam nowy objaw @

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To porównanie ze mną, ja też 8dpo, objawy... Póki co pełno pryszczy, piersi w ogóle nie dają objawów, jajniki nie ciągną, ból / dyskomfort podbrzusza mało odczuwalny. Wczoraj byłam strasznie niezdarna i rozkojarzona. Czasem mam mdłości ale lekkie, aczkolwiek to może być od czegoś innego. Jedynie co dziwnego zauważyłam bo może nie same piersi ale skóra bardziej tkanka tłuszczowa nawet koło pępka, no i to mnie tak jakby miejscowo boli/piecze[emoji15]

reklama
Hej. U mnie 1dc... @Migdalove zmien mi prosze w tabelce kolejna @- 31.01. Wlałam rano chyba wszystkie łzy, a teraz czas sie pozbierać. Nowy cykl, nowe szanse. Obiecuje, ze kolejne testy jakie bede robić wyrzucam po 5 minutach do kosza.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry