reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@Ewarut ten biały śluz myślę że to dobry znak:) trzymam kciuki i czekamy na kreseczki. Pewnie już by były wyraźne.
Dziewczyny testujące poczekajcie na mnie na wrześniówkach, liczę na prezent na 32 urodziny;) ale zatestuję pewnie dopiero w niedzielę 7.01, o ile wytrzymam.

Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?

A Ty @Ewarut teeeestuj! I pokazuj nam te swoje dwie piekne kreski :)

Dziewczyny wczoraj spotkalam sie z kolezanka ktora niestety 2 razy poronila ale za 3 razem jej sie udalo i cos tlumaczyla mi ze jej ginekolog przepisuje accard aby brac przy staraniach. Ona i jej siostra zaszly w 3 i 4 cyklu staran. Cos o tym slyszalyscie?

Słyszałam o tym czasami dają tez clexany ale to jyz lekarz decyduje o konieczności przyjmowania

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brałam acard w pierwszej ciąży, niby polepsza przepływ między tobą a dzieckiem. Tak mi powiedziała :)

Mamamia i Kati wielkie gratulacje i trzymam kciuki żeby dziadzie ładnie rosły! Super, ze Wam się udało :biggrin2:.

Ja chyba lecę zrobić betę, jakoś źle się czuje, chyba mnie coś dopada i muszę jakieś tabletki wziąć a strach.
Ale nadzieje nikłe, bo testy białe. Czy jest jeszcze szansa skoro we wtorek / środę było zagnieżdżenie? Test już powinien wyjść? Co o tym sądzicie???

Ostatnia edycja:
Hej dziś już nie wytrzymałam i musiałam zrobić powiedzcie mi czy już nam omamy?
1514619349-7cc0e12287976f50-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hen! Ja cień widzę! :)

Hej dziewczyny u mnie 8dpo. Z objawów to bolące sutki. Ale to może być również objaw @. We wcześniejszych cyklach z luteiną też miałam ale myślalam ze to wina luteiny. Najwidoczniej od kilku cykli mam nowy objaw @

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To porównanie ze mną, ja też 8dpo, objawy... Póki co pełno pryszczy, piersi w ogóle nie dają objawów, jajniki nie ciągną, ból / dyskomfort podbrzusza mało odczuwalny. Wczoraj byłam strasznie niezdarna i rozkojarzona. Czasem mam mdłości ale lekkie, aczkolwiek to może być od czegoś innego. Jedynie co dziwnego zauważyłam bo może nie same piersi ale skóra bardziej tkanka tłuszczowa nawet koło pępka, no i to mnie tak jakby miejscowo boli/piecze[emoji15]

reklama
Hej. U mnie 1dc... @Migdalove zmien mi prosze w tabelce kolejna @- 31.01. Wlałam rano chyba wszystkie łzy, a teraz czas sie pozbierać. Nowy cykl, nowe szanse. Obiecuje, ze kolejne testy jakie bede robić wyrzucam po 5 minutach do kosza.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry