1
174974
Gość
Dane jakie wpisujemy to wiek, data nast. @, cykl starań, dzieci, imię, miasto.dzięki Możesz wpisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dane jakie wpisujemy to wiek, data nast. @, cykl starań, dzieci, imię, miasto.dzięki Możesz wpisać
Ja też od 2dc do 5dc@wisienka94 jaką dawkę CLO dostałaś? Mi kazał brać po 1 tabletce 50 mg.
Ja brałam od 3 przez 5 dni. Miałam po 1 a zeżarła po 2 i stad pewnie owu była już w 12dc.Ja też od 2dc do 5dc
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie miałaś jakichś skutków ubocznych? U mnie to są uderzenia gorąca. Jestem ciekawa jak jest przy 2 tabletkach, bo nie wiem co moj lekarz wymyśli jak nie zaskoczez jednąJa brałam od 3 przez 5 dni. Miałam po 1 a zeżarła po 2 i stad pewnie owu była już w 12dc.
Nic nie zauważyłam, ale mi raczej zawsze zimno, wiec nawet jak miałam wybuchy, to pewnie mi nie przeszkadzałyA nie miałaś jakichś skutków ubocznych? U mnie to są uderzenia gorąca. Jestem ciekawa jak jest przy 2 tabletkach, bo nie wiem co moj lekarz wymyśli jak nie zaskoczez jedną
Tabelka na dziś:
Zobacz załącznik 833634
@Dagaa11 Twoje dane z tabelki są już nieaktualne, prawda? Jeśli mam aktualizować to napisz co wpisać, albo jeśli chcesz to zaktualizuj sama.
@tola_tola , @Ewarut , @judytka777 , @kamka_84 , @zuzik85 , @bambolina , @nynnus26 , @Joanulka zmieniamy daty? Co u Was?
@EklerkaDaria jak rozumiem z ostatnich postów to czekasz właśnie na @?
Kto testuje w najbliższym czasie?
A datę wpisujemy następnej, żeby zorientować się, która ma bliżej do testowania.No ja wpisałam datę ostatniej @. Czekam.... albo się doczekam albo nie... jutro mam ostatni dzień dupka i powinnam dostać w czwartek/piatek @
My testujemy w najbliższym czasie heheTabelka na dziś:
Zobacz załącznik 833634
@Dagaa11 Twoje dane z tabelki są już nieaktualne, prawda? Jeśli mam aktualizować to napisz co wpisać, albo jeśli chcesz to zaktualizuj sama.
@tola_tola , @Ewarut , @judytka777 , @kamka_84 , @zuzik85 , @bambolina , @nynnus26 , @Joanulka zmieniamy daty? Co u Was?
@EklerkaDaria jak rozumiem z ostatnich postów to czekasz właśnie na @?
Kto testuje w najbliższym czasie?
No to ja wieeem. Tak często o tym tu wspominamy, że raczej każda już wie haha. Ale strasznie się niecierpliwię...My testujemy w najbliższym czasie hehe