reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwą :) Z mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.
Witam :) ja też jestem na CLO i monitoringu. Aktualnie drugi cykl za tydzień testuje :). Trzymam kciuki żeby już pierwszy był owocny ! :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie przygotowania [emoji14]
1514571457-10b2ad7632ab785f-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png
Super ! Piękny dzień przed wami :)

My byliśmy na zakupach na sylwka. U nas sporo osób się wykruszyło przez tą jelitówkę i przeziębienie. Zostaliśmy w 6tkę i z moją siostrzenicą hehe :) ja kupiłam sobie heinekena 3%. Fajna alternatywa bo mniej alkoholu ma w sobie a kilka można wypić bez żadnej fazki dla towarzystwa :)

My byliśmy na zakupach na sylwka. U nas sporo osób się wykruszyło przez tą jelitówkę i przeziębienie. Zostaliśmy w 6tkę i z moją siostrzenicą hehe :) ja kupiłam sobie heinekena 3%. Fajna alternatywa bo mniej alkoholu ma w sobie a kilka można wypić bez żadnej fazki dla towarzystwa :)

Ja to teraz przyjęcie weselne i sylwester bez alkoholu :D

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
U mnie z jajnikami właśnie okej. W zeszłym cyklu wszystko pięknie się odbyło ale niestety się nie udalo. Teraz też miałam ładny pęcherzyk który pękł no i zobaczymy :)

Nie wiem na co mam się przygotować jeśli chodzi o CLO. Chyba nie mylę określeń? Jeśli gin kazał mi przyjść w 11 dc, zaraz po CLO to jest monitoring? :) Jestem świeża w tym. Nawet nie wiem co i jak...

Do góry