Śmiej się ale ja tam jakiś cień widzęDodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śmiej się ale ja tam jakiś cień widzęDodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
Szczerze? Ja nic kompletnie nie widzęDodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
Tak czy inaczej ja ciągle trzymam kciuki, jak nie za ten to za następny cykl.Bo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj
Ja już każdy widzę pozytywny, dziś z rozpędu zrobiłam test owu i był pozytywny [emoji23] ale czytalam że to się zdarza bo ponoć też wykrywają ciążęBo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj
Dodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
Dokładnie ja wcześniej o tym pisałam. Jak na początku ciąży testy ciążowe wychodziły pozytywne to owulacje negatywne. Dopiero ostatnio testy owu miałam pozytywne ale teraz już duża ilość bhcg , a testy owu podobno mylą bhcg z lh. Ale wczesnej ciąży owulacjny nie wykryje. Prędzej test ciążowy ja pokaze niż owulacjny.Z tym wykrywaniem ciąży czyli wykrywaniem hcg przez test owulacyjny jest trochę takie na siłe. Szukam w internecie konkretnie medycznych materiałów na ten temat i ciężko cokolwiek znaleźć, są same fora, że komuś tam gdzieś tam wykrył to tak samo jak komuś tam gdzieś tam sprawdził się horoskop. Trzymajcie się tego dziewczyny - Test owulacyjny jest do wykrywania owulacji a nie ciąży. Jedyny logiczny materiał na ten temat jaki znalazłam to :
Zobacz załącznik 833611
Zobacz załącznik 833613