reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Dodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
1514562871-6906d36304b72c2d-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Śmiej się ale ja tam jakiś cień widzę ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj ;)

Bo to tylko ja widze. Jakbym teraz miala pisac autobiografie, to zatytułowałabym ją "Cienie". [emoji23][emoji23] ogolnie tez sieje sie z siebie, bo juz zauwazylam lekko brunatny sluz... takze jutro mnie zalejem lub jeszcze dzisiaj ;)

Tak czy inaczej ja ciągle trzymam kciuki, jak nie za ten to za następny cykl. :)

Ja już każdy widzę pozytywny, dziś z rozpędu zrobiłam test owu i był pozytywny [emoji23] ale czytalam że to się zdarza bo ponoć też wykrywają ciążę

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dodaje zdjecie, na dowod mojej choroby psychiscznej.
1514562871-6906d36304b72c2d-aaaaaa.jpeg

Ja tam tez ciagle widzę cienie wiec nie jesteś sama ale swoją droga czasami zdarza się sporadycznie ze pojawia się jakieś cienie No ale nie na tylu testach??? Ja cały czas trzymam &&& puki jeszcze nie na @ trzeba mieć nadzieje

Z tym wykrywaniem ciąży czyli wykrywaniem hcg przez test owulacyjny jest trochę takie na siłe. Szukam w internecie konkretnie medycznych materiałów na ten temat i ciężko cokolwiek znaleźć, są same fora, że komuś tam gdzieś tam wykrył to tak samo jak komuś tam gdzieś tam sprawdził się horoskop. Trzymajcie się tego dziewczyny - Test owulacyjny jest do wykrywania owulacji a nie ciąży. Jedyny logiczny materiał na ten temat jaki znalazłam to :
upload_2017-12-29_17-50-10.png

upload_2017-12-29_17-50-24.png

Załączniki

• upload_2017-12-29_17-50-10.png
    upload_2017-12-29_17-50-10.png
    29,9 KB · Wyświetleń: 841
  • upload_2017-12-29_17-50-24.png
    upload_2017-12-29_17-50-24.png
    32,7 KB · Wyświetleń: 884
Witajcie, kiedyś byłam tu pod inną nazwą :) Z mężem już jakiś czas się staramy, lecz testy ciągle negatywne wychodzą. Od stycznia ruszamy z monitoringiem i CLO.

Z tym wykrywaniem ciąży czyli wykrywaniem hcg przez test owulacyjny jest trochę takie na siłe. Szukam w internecie konkretnie medycznych materiałów na ten temat i ciężko cokolwiek znaleźć, są same fora, że komuś tam gdzieś tam wykrył to tak samo jak komuś tam gdzieś tam sprawdził się horoskop. Trzymajcie się tego dziewczyny - Test owulacyjny jest do wykrywania owulacji a nie ciąży. Jedyny logiczny materiał na ten temat jaki znalazłam to :
Zobacz załącznik 833611
Zobacz załącznik 833613
Dokładnie ja wcześniej o tym pisałam. Jak na początku ciąży testy ciążowe wychodziły pozytywne to owulacje negatywne. Dopiero ostatnio testy owu miałam pozytywne ale teraz już duża ilość bhcg , a testy owu podobno mylą bhcg z lh. Ale wczesnej ciąży owulacjny nie wykryje. Prędzej test ciążowy ja pokaze niż owulacjny.

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Do góry