reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Aha. Ja z Poznania ale moja ginka nie urzeduje na Polnej i planuję gina zmienić. Polecasz tą swoją? Konkretna jakaś?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Arleta Szczęsna jest ginekologiem i robi teraz specjalizacje z endokrynologi. Polecam w 100%. Od pierwszej wizyty po wywiadzie zabrała się za diagnostykę i położyła mnie na Polnej. Mam nadzieje ze to nie z racji mojego wieku zabrała się za mnie tak szybko. Ale jest konkretna i normalna! Polecam z czystym sumieniem.

reklama
Arleta Szczęsna jest ginekologiem i robi teraz specjalizacje z endokrynologi. Polecam w 100%. Od pierwszej wizyty po wywiadzie zabrała się za diagnostykę i położyła mnie na Polnej. Mam nadzieje ze to nie z racji mojego wieku zabrała się za mnie tak szybko. Ale jest konkretna i normalna! Polecam z czystym sumieniem.
Prywatnie w Poznaniu przyjmuje na Piątkowskiej.:)

Obadam temat :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

A ja się właśnie dowiedziałam że moja kuzynka jest w ciąży w 3 miesiącu a co najlepsze to podobno miała 2 miesiączki i to takie normalne trzeciej natomiast juz nie dostała :oo_Ono teraz będę miała przez nią schizy kur....mac po co mi to powiedziała ciotka ona to ma wyczucie czasu o_O:D

Kurczę.. domyślam się co musisz teraz czuć. Ja odkąd się staram mam wrażenie że wszystkie kobiety na świecie są w ciąży tylko nie ja.

a ile masz lat?;)w Niemczech na porodówce co druga kobieta ma 4 z przodu:) taka ciekawostka.natasza 3mam kciuki za Ciebie również:)bo ja to ostatnio czytam po łebkach bo mam takie zaległości z każdego dnia że nie jestem wstanie przeczytać wszystkiego*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) Jestem tu nowa. Mam 26 lat. Z mężem staramy się o dziecko od 7 miesięcy i na razie bez efektów :(
Ale idzie Nowy Rok a z nim nowa nadzieja.
Witamy. Głowa do góry, pocieszę cię lub nie ja 5 lat się starałam. Grunt to się nie dać zwariować i czasami odpuścić. Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie i wierze ze tu znajdziesz trochę wsparcia i czas starań szybciej ci zleci i mniej boleśnie :)

a ile masz lat?;)w Niemczech na porodówce co druga kobieta ma 4 z przodu:) taka ciekawostka.natasza 3mam kciuki za Ciebie również:)bo ja to ostatnio czytam po łebkach bo mam takie zaległości z każdego dnia że nie jestem wstanie przeczytać wszystkiego*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
36 ;) ale młoda ciałem i duchem :D

reklama
Do góry