reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Nie ma to jak od starego z rana usłyszeć:
Kawa????????? Przecież Ty w ciąży jesteś....
Kuwa już się zaczyna...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Faceci.. :) u nas pewnie będzie to samo. Będzie chuchał i dmuchał na mnie pewnie. Ale to wiesz oni sie martwią o nas :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Faceci.. :) u nas pewnie będzie to samo. Będzie chuchał i dmuchał na mnie pewnie. Ale to wiesz oni sie martwią o nas :)

Tylko że ja niskociśnieniowiec [emoji23] a w ciąży to wogole ciśnienie jak trup miałam że lekarz z położną wręcz kazali mi kawę pić [emoji23]

Kati jak woogole m zareagował?;)myślałam o Tobie cały dzień:)wczoraj i myśleć będę długo jeszcze:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko że ja niskociśnieniowiec [emoji23] a w ciąży to wogole ciśnienie jak trup miałam że lekarz z położną wręcz kazali mi kawę pić [emoji23]

Ja zawsze dobre ciśnienie. Ostatnio u siostry co nie zmierzyłam to miałam strasznie niskie. To teściowa mnie uświadomiła że to pewnie przez rękaw od ciśnieniomierza jest za duży. Bo szwagier to rękę ma porządną.. i sie okazało że rzeczywiście bo u niej w szpitalu miałam w normie :)

Kati jak woogole m zareagował?;)myślałam o Tobie cały dzień:)wczoraj i myśleć będę długo jeszcze:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Zadowolony :D mówi że będzie chłopiec [emoji14] [emoji23] i ze wczoraj właśnie w nocy mu się śniło że mamy drugie dziecko i nasi rodzice szukają nam mieszkania do kupienia większego [emoji23] sen proroczy [emoji23] bo i jedno i drugie wczoraj się okazało [emoji23]

A u mnie dzisiaj na tescie owu jaśniejsza kreska niż wczoraj. Powtórze jeszcze wieczorkiem

reklama
Do góry