reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja to chyba nie zasnę że stresu, tak ciągle myślę jaki ten test wyjdzie...

Link do: Lista.xlsx
Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok :(
Nawet mruczenie kocicy mi nie pomaga w zaśnięciu :(
Damian obstawia chłopca [emoji23] a ja dziewczynkę [emoji23] jak było mi to obojętne jaka płeć no i w sumie nadal jest to mam przeczucie że będzie dziewczynka :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@StarAnia, witaj!

@KatiNails
:biggrin2::-D:-D:happy2: GRATULACJE ! Zdrowej bezproblemowej ciąży! Rosnijcie zdrowo!

@Migdalove, kciuki zaciśnięte!

Miłego wieczorku! Dobranoc
Nie dziękuję co by nie zapeszać [emoji23] tym bardziej że z synem to pół ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam [emoji23]

Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok :(
Nawet mruczenie kocicy mi nie pomaga w zaśnięciu :(
Damian obstawia chłopca [emoji23] a ja dziewczynkę [emoji23] jak było mi to obojętne jaka płeć no i w sumie nadal jest to mam przeczucie że będzie dziewczynka :)

Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.
1513114521-b83c0c54370e8bd3-aaaaaa.jpeg

Chyba nie zasnę do pierwszej w nocy... Ale o 7 i tak wstanę by test zrobić! [emoji23]

Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.
1513114521-b83c0c54370e8bd3-aaaaaa.jpeg

Chyba nie zasnę do pierwszej w nocy... Ale o 7 i tak wstanę by test zrobić! [emoji23]

A ja o 7 będę czekać na wiadomości [emoji7]
Tośka w zagięciu kolan śpi [emoji23] standard [emoji23] a w nocy normalnie przekręcić się z boku na bok nie ma szans. Gorzej niż z dzieckiem [emoji23]
1513114897-35e968d9c3f591b5-aaaaaa.jpeg

@KatiNails ogromne gratulacje :) rozwiązałas worek z pozytywnymi testami, wiec teraz już musi być wysyp następnych, a pierwsza w kolejce @Migdalove z jutrzejszym testowaniem :)
Czytam Was, Dziewczyny, codziennie na bieżąco, ale nie piszę, bo nie mam na razie żadnych doświadczeń staraniowych prawie, a nie chcę smecic nie na temat o moich problemach gin. Niemniej jednak za każdą z Was trzymam mocno kciuki :) :) :)
I mam nadzieję, że i u mnie się w końcu ułoży. Kiedyś.
A na teraz takie pytanie- dostałam zaproszenie w odwiedziny do kuzynki, ona ma 4miesięczna córeczkę. Jeszcze u nich nie bylam. Co kupić dziecku?

@KatiNails ogromne gratulacje :) rozwiązałas worek z pozytywnymi testami, wiec teraz już musi być wysyp następnych, a pierwsza w kolejce @Migdalove z jutrzejszym testowaniem :)
Czytam Was, Dziewczyny, codziennie na bieżąco, ale nie piszę, bo nie mam na razie żadnych doświadczeń staraniowych prawie, a nie chcę smecic nie na temat o moich problemach gin. Niemniej jednak za każdą z Was trzymam mocno kciuki :) :) :)
I mam nadzieję, że i u mnie się w końcu ułoży. Kiedyś.
A na teraz takie pytanie- dostałam zaproszenie w odwiedziny do kuzynki, ona ma 4miesięczna córeczkę. Jeszcze u nich nie bylam. Co kupić dziecku?
Jakaś zabawkę. Mojemu w tym wieku kupiłam fajną kostkę edukacyjną. Taka większa była. Bawił się nią bardzo długo bo w sumie nadal ja mamy i czasem ją dorwie. A ma 3,5 roku. Ona niby jest od 6 miesiąca życia ale i tak mój odkąd kupiłam był nią zachwycony. Jutro zrobię jej zdjęcie.

reklama
Do góry