wisienka94
Fanka BB :)
No ja jutro wstaje i mam nadzieje ze bedzie fotka 2 kreseczek
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jutro wstaje i mam nadzieje ze bedzie fotka 2 kreseczek
Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok
Rano jak zawsze punkt 7 się zjawię na forum i będę zaglądać za Twoim pozytywnym testem :*
Nie dziękuję co by nie zapeszać [emoji23] tym bardziej że z synem to pół ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam [emoji23]@StarAnia, witaj!
@KatiNails
GRATULACJE ! Zdrowej bezproblemowej ciąży! Rosnijcie zdrowo!
@Migdalove, kciuki zaciśnięte!
Miłego wieczorku! Dobranoc
Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.Ja z kolei spać z emocji nie mogę.. Panowie moi już śpią a ja się kręcę z boku na bok
Nawet mruczenie kocicy mi nie pomaga w zaśnięciu
Damian obstawia chłopca [emoji23] a ja dziewczynkę [emoji23] jak było mi to obojętne jaka płeć no i w sumie nadal jest to mam przeczucie że będzie dziewczynka![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja o 7 będę czekać na wiadomości [emoji7]Moja Muffinka też przy mnie leży i mruczy ale to na nic.
![]()
Chyba nie zasnę do pierwszej w nocy... Ale o 7 i tak wstanę by test zrobić! [emoji23]
Link do: Lista.xlsx
Jakaś zabawkę. Mojemu w tym wieku kupiłam fajną kostkę edukacyjną. Taka większa była. Bawił się nią bardzo długo bo w sumie nadal ja mamy i czasem ją dorwie. A ma 3,5 roku. Ona niby jest od 6 miesiąca życia ale i tak mój odkąd kupiłam był nią zachwycony. Jutro zrobię jej zdjęcie.@KatiNails ogromne gratulacjerozwiązałas worek z pozytywnymi testami, wiec teraz już musi być wysyp następnych, a pierwsza w kolejce @Migdalove z jutrzejszym testowaniem
![]()
Czytam Was, Dziewczyny, codziennie na bieżąco, ale nie piszę, bo nie mam na razie żadnych doświadczeń staraniowych prawie, a nie chcę smecic nie na temat o moich problemach gin. Niemniej jednak za każdą z Was trzymam mocno kciuki![]()
![]()
![]()
I mam nadzieję, że i u mnie się w końcu ułoży. Kiedyś.
A na teraz takie pytanie- dostałam zaproszenie w odwiedziny do kuzynki, ona ma 4miesięczna córeczkę. Jeszcze u nich nie bylam. Co kupić dziecku?