reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja dzisiaj miaałam okropny dzien w pracy, dlatego leze juz w łóżku z ksiazka i sie relaksuje. Moj ma nocke, wiec nikt nie bedzie mi chrapał ;) jutro.mam wole- wyłączyłam wszystkie budziki, ale młoda i tak pewnie wstanie ok 7 :D ja sie nigdy nie wyspie. Wczoraj bylam juz tak wykończona, ze zaprowadzilam corke na 8 do szkoly, wrocilam do domu i spalam do 11.30, a o 12.30 jechalam.do pracy. Tragedia. Nienawidze zimy :(
Ja też mam takie samo podejście do zimy... Dzisiaj się może wyśpisz. [emoji14] Mój czasami też chrapie, ale jak go tam upomnę to przez sen tylko mówi 'Kocham Cię' i do rana mam spokój i ciszę. [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Orzeszki to w sumie to tak pół na pół z tym zdrowym niezdrowym :D Ja to właśnie z matmy, fizyki nie daje sobie rady... Ale powoli coś próbuje. :)
My właśnie czekamy na film... Teraz oglądamy thrillery. :D

A ja całe szkolne życie twierdzilam, ze jestem humanistka, w liceum byłam na profilu dziennikarskim, nienawidziłam przedmiotów ścisłych- w szczególności chemi,a wylądowałam w aptece, ktora mało ma wspólnego z dziennikarstwem :D jak to życie potrafi zaskoczyć ;)

Ja uwielbiam filmy o wampirach i zombiakach. A z przedmiotów to kocham matme [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam takie samo podejście do zimy... Dzisiaj się może wyśpisz. [emoji14] Mój czasami też chrapie, ale jak go tam upomnę to przez sen tylko mówi 'Kocham Cię' i do rana mam spokój i ciszę. [emoji14]

Moj na szczescie tez przestaje, jak go delikatnie "upomne". Ja w ogole mam problemy ze snem. Tzn zasypiam bez.problemu, ale musze miec idealna cisze, nie może mi nawet zegar tykać na ścianie, jak sąsiedzi trzy domy dalej robią impreze, to też.mam pospane :)

Ja uwielbiam filmy o wampirach i zombiakach. A z przedmiotów to kocham matme [emoji173]

O niee tylko nie taka tematyka filmów. :D Mnie to drażni hehe ;) Ale i gustach się nie rozmawia. [emoji23] Moja koleżanka to przecież całą serię o wampirach miała, codziennie w szkole coś czytała, a jak już się skończyło to Sherlocka Holmesa czytała taka grubą książkę. :D

Widzisz jak to życie różne scenariusze pisze :) ale myśle że ta branża mimo wszystko daje fajne perspektywy :) a pracownicy mimo wszystko chyba nie nażekają na warunki :)? Fajnie bo ja np studiuje ekonomię i niewiadomo jak życie się dalej potoczy i co będę kiedyś robić

Hehe jak narazie Saga Zmierch u mnie wygrywa wszystko. Kiedyś nie wiedzialam nawet że lubie takie filmy. Dopóki pierwszej części Sagi nie obejrzałam. Kocham [emoji173]

Hehe jak narazie Saga Zmierch u mnie wygrywa wszystko. Kiedyś nie wiedzialam nawet że lubie takie filmy. Dopóki pierwszej części Sagi nie obejrzałam. Kocham [emoji173]

O tego to wiem, że nie lubiła i śmiała się że to nieudana kopia pamiętników wampirów czy jakoś tak. [emoji14]

Wiadomo każdy lubi coś innego :) jedni romantyczne filmy jedni thillery inni horrory :) każdy ma inny gust

reklama
U nas był w odwiedzinach szwagier :)
Niedawno co pojechał a ja padam na twarz bo mała wstała już o 6 :(
Ps @Migdalove ja też nie lubię filmów o wampirach :) ogólnie średnio przepadam za filmami ale jak już to komedia albo coś z tematyką piłkarską np Hooligans :)

Do góry