reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No i super! Nam lekarz mówił że codziennie blisko owu ale są różne szkoły. My akurat w tym cyklu pominelismy dzien owulacji bo mnie strasznie bolał jajnik. Ale było 3 dni 2 dni dzien przed i dzien po :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki [emoji7][emoji7] coś czuję że końcem listopada i w grudniu dużo pozytywów się wysypie :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj jak zobaczyłam to plamienie to mi się słabo zrobiło , bo to dokładnie 12dpo i wszystko by się zgadzało, no ale okaże się .

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No oby byly dwie kreseczki! Moze wczoraj dopiero zagnieżdzenie to trzeba poczekać aż bHCG zacznie wzrastać:)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Robiłam wczoraj test rano wyszedł jak zawsze biel wizira a po godzinie zaczęłam plamić.

No to 48h po zagnieżdżaniu powinien wyjść :* więc myślę że jak to było zagnieżdżenie to jutro już coś na teście powinno wyjść :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno kciuki kochana oby to było to rozpocznij kochana grudzien pozytywnym testem i wiadomosciami to i moze nam się poszczesci :-)
@mamunia86 poczytam o tym co pisalas na temat tej modlitwy ja jestem wierząca osobą codziennie odmawiam różaniec nalezee do grupy "zywych róż różańcowych "takze jeszcze jedna modlitwa wiecej nie zrobi jakies duzej różnicy
@KatiNails ale sie.zaopatrzylas teraz możesz iść na.wojne.z tą wstretna @@@@ nie ma szans by w tym cyklu znów wygrała trzymam.juz teraz za.ciebie mocno &&& za.ciebie @Dagaa11 tez i za całą resztę również u mnie 4dc także no pomału malupiszon mnie opuszcza i od jutra tez zaczynam swoja wlasna walkę o maluszka

@Ewarut trzymam Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno kciuki kochana oby to było to rozpocznij kochana grudzien pozytywnym testem i wiadomosciami to i moze nam się poszczesci :-)
@mamunia86 poczytam o tym co pisalas na temat tej modlitwy ja jestem wierząca osobą codziennie odmawiam różaniec nalezee do grupy "zywych róż różańcowych "takze jeszcze jedna modlitwa wiecej nie zrobi jakies duzej różnicy
@KatiNails ale sie.zaopatrzylas teraz możesz iść na.wojne.z tą wstretna @@@@ nie ma szans by w tym cyklu znów wygrała trzymam.juz teraz za.ciebie mocno &&& za.ciebie @Dagaa11 tez i za całą resztę również u mnie 4dc także no pomału malupiszon mnie opuszcza i od jutra tez zaczynam swoja wlasna walkę o maluszka
Oby Twoje słowa się sprawdziły... Obym się nie rozczarowała....

reklama
Do góry