reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Nie ale w moim jest identycznie. Całe 7 dni jednym razie a w owu 2 razy.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja mam co dwa dni (tak lekarz kazał) plus ten kalendarzyk pokazuje przez 5 dni codziennie w płodne :)
Nic będziemy próbować a nóż widelec się uda :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakieś objawy? Kiedy testujesz?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzednich dwóch ciążach miałam plamienia implantacyjne i teraz też zaczęłam plamić. Jak to nie @ to jutro powinien być ostatni dzień plamienia. W sumie to tylko mam przy podcieraniu a na wkładce czysto. Także czekam planowo @ 1.12

No to ja mam co dwa dni (tak lekarz kazał) plus ten kalendarzyk pokazuje przez 5 dni codziennie w płodne :)
Nic będziemy próbować a nóż widelec się uda :)

No i super! Nam lekarz mówił że codziennie blisko owu ale są różne szkoły. My akurat w tym cyklu pominelismy dzien owulacji bo mnie strasznie bolał jajnik. Ale było 3 dni 2 dni dzien przed i dzien po :)

W poprzednich dwóch ciążach miałam plamienia implantacyjne i teraz też zaczęłam plamić. Jak to nie @ to jutro powinien być ostatni dzień plamienia. W sumie to tylko mam przy podcieraniu a na wkładce czysto. Także czekam planowo @ 1.12

No mam nadzieje ze ujrzysz te dwie kreseczki i rozpoczniesz grudniowe rozdanie pozytywnych testow od sw Mikołaja! [emoji8]

No mam nadzieje ze ujrzysz te dwie kreseczki i rozpoczniesz grudniowe rozdanie pozytywnych testow od sw Mikołaja! [emoji8]

Miałam się nie nakręcać a wyszło jak wyszło znowu inaczej... Nakręciłam się a potem będzie pewnie płacz...

Miałam się nie nakręcać a wyszło jak wyszło znowu inaczej... Nakręciłam się a potem będzie pewnie płacz...

Miejmy nadzieje że nie. A z tym nakręcaniem się to myśle że każda z nas co cykl się nakręca :)

No co Ty zatestuj jutro [emoji7][emoji7]

reklama
Miejmy nadzieje że nie. A z tym nakręcaniem się to myśle że każda z nas co cykl się nakręca :)

Ja wczoraj jak zobaczyłam to plamienie to mi się słabo zrobiło , bo to dokładnie 12dpo i wszystko by się zgadzało, no ale okaże się .

Do góry