reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jeśli wyjdzie negatywny to będziemy " dalej kombinować". Tyle dziś usłyszałam, a poszłam tylko tak żeby sprawdzić czy wszystko ok tam w środku...

reklama
To nie dobrze!! Każdy cykl z clo powinien być z monitoringiem. A to ze względu na to czy nie ma za dużej ilości pęcherzyków i żeby nie rosły one za duże. Troche lekarz nieprofesjonalnie do tego podchodzi..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego się zastanawiałam czy je brać. Ale ten cykl będzie bez nich, a jak sie nie uda przez kolejne dwa to pójdę do innego gina

Dlatego się zastanawiałam czy je brać. Ale ten cykl będzie bez nich, a jak sie nie uda przez kolejne dwa to pójdę do innego gina
Bardzo dobra decyzja. Trzeba znalezc takiego lekarza który poprzez swoje dzialania nie wyrządzi nam przy okazji krzywdy :* trzymam kciuki za ten cykl!! Moze nie bedzie trzeba brac zadnego clo. Oby tak bylo [emoji8]

Moj M. dzisiaj powiedzial, ze ta cala sytuacja z moimi kiepskimi wynikami uswiadomila mu, ze nie ma co czekać z dzieckiem. Takze jeśli badania teraz wyjdą nienajgorsze i nie będzie przeciwwskazan, to staramy się od razu:) bardzo mnie to podbudowalo, bo przez te ostatnie dni jestem mega zalamana.
Śledzę was na bieżąco, bylam pewna Daga i Ania uracza nas dwiema kreseczkami, szkoda. Ale grudzień stoi otworem :)

@bambolina , witaj!

@leeleeth ojej! Co u Was tak chorowicie? Coś poważnego? Wiem jak to jest jak dzieci chorują, jak trafiają do szpitala. "Smak" operacji u dzieci też znam.... wiem co czuje wtedy mama, eh... Jak trzeba to trzeba.
Dużo siły i zdrowka dla Was!

Dziewczyny, tak pomyślałam, że jeśli są wśród Was katoliczki to może w czasie Waszego oczekiwania na dziecko podejmiecie Duchową Adopcję dziecka poczętego? Moje Duchowe Dziecko- czuję, że to chłoczyk - ma już 11 tygodni, w zasadzie lada dzień wskoczymy w 12 tydzień ciąży. Dzieci mówią do niego " nasz Janek" a ja synuś. To bardzo mi pomaga emocjonalnie, do tego ratuje się dziecko od aborcji, wyprasza łaski jego rodzicom aby go przyjeli, pokochali i wychowali. Bardzo polecam, szczególnie kiedy ma się aplikacje mobilną z rosnącym dzidziusiem.

Ostatnia edycja:
no jak tak to czytam to trochę z Tobą eksperymentuje nie mając nawet o Tobie żadnej wiedzy.nie bierz tego tak jak radzi wisienka idź do jeszcze jednego innego gina. mój właśnie powiedział że może będę to brać ale do tego etapu jeszcze dojdziemy oile mi to będzie potrzebne to będziemy rozwijać temat dlatego o to zapytałam ale słyszałam że trzeba uważać na ten lęk i absolutnie nie należy go brać od tak

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Agusia2402 Ja bralam 5-9 dc.

Niestety listopad zakonczyl sie u mnie @. Troche mialam dola..
W tym tygodniu bede badac droznosc jajowodow. Boje sie ze bedzie bolalo..
Mi lekarz powiedział ze po dwoch nieudanych cyklach z clo tez bede musiała przejść przez to badanie. Daj znać jakie odczucia i czy bolało

Do góry