Agusia2402
Aktywna w BB
Jeśli wyjdzie negatywny to będziemy " dalej kombinować". Tyle dziś usłyszałam, a poszłam tylko tak żeby sprawdzić czy wszystko ok tam w środku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego się zastanawiałam czy je brać. Ale ten cykl będzie bez nich, a jak sie nie uda przez kolejne dwa to pójdę do innego ginaTo nie dobrze!! Każdy cykl z clo powinien być z monitoringiem. A to ze względu na to czy nie ma za dużej ilości pęcherzyków i żeby nie rosły one za duże. Troche lekarz nieprofesjonalnie do tego podchodzi..
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobra decyzja. Trzeba znalezc takiego lekarza który poprzez swoje dzialania nie wyrządzi nam przy okazji krzywdy :* trzymam kciuki za ten cykl!! Moze nie bedzie trzeba brac zadnego clo. Oby tak bylo [emoji8]Dlatego się zastanawiałam czy je brać. Ale ten cykl będzie bez nich, a jak sie nie uda przez kolejne dwa to pójdę do innego gina
DziękujęBardzo dobra decyzja. Trzeba znalezc takiego lekarza który poprzez swoje dzialania nie wyrządzi nam przy okazji krzywdy :* trzymam kciuki za ten cykl!! Moze nie bedzie trzeba brac zadnego clo. Oby tak bylo [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedział ze po dwoch nieudanych cyklach z clo tez bede musiała przejść przez to badanie. Daj znać jakie odczucia i czy bolało@Agusia2402 Ja bralam 5-9 dc.
Niestety listopad zakonczyl sie u mnie @. Troche mialam dola..
W tym tygodniu bede badac droznosc jajowodow. Boje sie ze bedzie bolalo..