Agusia2402
Aktywna w BB
Witam cię bardzo serdecznieDolaczam do Staraczek 2018 :-) choc nie ukrywam, ze mam malenka nadzieje, ze w ostatnio sie udalo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam cię bardzo serdecznieDolaczam do Staraczek 2018 :-) choc nie ukrywam, ze mam malenka nadzieje, ze w ostatnio sie udalo...
Tak. Ja biore. Również w takich dniach. To jest mój pierwszy cykl na CLO. Ale miałam dwa piękne pecherzyki na dwóch jajnikach także zadziałałDziewczyny czy któraś bierze clostibegyt? Byłam dzisiaj u gina i przepisał mi go, mam brać od 2-5dc.
Ja nie mialam owulacji więc lekarz mi go przepisał ale też przepisuje sie go aby wspomoc owu mimo iż naturalnie występuje np w celu powiekszenia pęcherzykówjak działa dokładnie ten lek?w jakich sytuacjach się go przepisuje?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale gin nawet nie pytał czy miałam owu, to wyglądało tak jakby dał mi je tak zapobiegawczo i w sumie nie wiem czy faktycznie je brać czy poczekać co będzie w tym cyklu bez nichJa nie mialam owulacji więc lekarz mi go przepisał ale też przepisuje sie go aby wspomoc owu mimo iż naturalnie występuje np w celu powiekszenia pęcherzyków
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A no to dziwne. A będziesz miała monitoring?Ale gin nawet nie pytał czy miałam owu, to wyglądało tak jakby dał mi je tak zapobiegawczo i w sumie nie wiem czy faktycznie je brać czy poczekać co będzie w tym cyklu bez nich
Bo clo można przestymulować jajniki..Ale gin nawet nie pytał czy miałam owu, to wyglądało tak jakby dał mi je tak zapobiegawczo i w sumie nie wiem czy faktycznie je brać czy poczekać co będzie w tym cyklu bez nich
Nic na ten temat nie powiedział. Mam się tylko zgłosić jak zrobię test za miesiącBo clo można przestymulować jajniki..
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To nie dobrze!! Każdy cykl z clo powinien być z monitoringiem. A to ze względu na to czy nie ma za dużej ilości pęcherzyków i żeby nie rosły one za duże. Troche lekarz nieprofesjonalnie do tego podchodzi..Nic na ten temat nie powiedział. Mam się tylko zgłosić jak zrobię test za miesiąc