reklama
wisienka94
Fanka BB :)
W niedziele? [emoji43] no nie to teraz to powinien nawet z popołudniowego wyjść! Trzymam kciuki kiedy robisz następny?Ej dziewczyny no przestańcie bo faktycznie uwierzę że w ciąży jestem hahaah
Ja jak zrobilam ten test w niedziele to nawet Wam mówić o tym nie chciałam bo dla mnie on był że tak powiem "nieważny" bo fakt faktem dziwny taki wyszedł wiec pomyslalam ze nie bede takiego "szajsu" na forum wstawiać by straszyl hehe
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaS35
Boze nie wiem jak to sie stalo ze sie tak stalo ze dodalam kilka postow bo wydawalo mi sie ze mi nie wstawilo tego na forum hehe przepraszam za zaśmiecanie :-) :-)No ja w to wierze. Koniecznie musisz powtórzyć test
AniaS35
W.niedziele popoludniu zeby bylo smiesznie.:-) :-) :-)W niedziele? [emoji43] no nie to teraz to powinien nawet z popołudniowego wyjść! Trzymam kciuki kiedy robisz następny
wisienka94
Powtórz dzisiaj
AniaS35
@wisienka94 chciałam kupić dzis przejezdzalam 2 razy kolo apteki ale jakos pomyslalam ze nie bede z siebie glupolki robić i wierzyc w to ze sie udalo dlatego postanowilam ze poczekam na @@@ bo w sumie moze sie te 2-3dni spoznić miala byc wczoraj takze no wszystko jeszcze możliwe chociaz zastanawia mnie ten ból brzucha bo on tez jakis taki dziwny raz poboli ,raz cos zakłuje....teraz juz w.ogóle nie.boli hmmm nie.wiem no dziewczynki na.prawde sama.jestem zaskoczona tym wszystkim ale jako tako objawów ciąży nie mam piersi jakby tylko ciut wieksze i twardsze w dotyku no ale przed @@@ tez tak jest ... no i dzis od rana.ten ból glowy i jakos tak czuje sie rozpalona.... nie.wiem.boje.sie bardziej zeby to nie byla.jakas choroba.:-(
wisienka94
Ja to już bym dawno nie wytrzymała i chyba z 5 testów zrobiła. Jestem osobą niecierpliwą hehe@wisienka94 chciałam kupić dzis przejezdzalam 2 razy kolo apteki ale jakos pomyslalam ze nie bede z siebie glupolki robić i wierzyc w to ze sie udalo dlatego postanowilam ze poczekam na @@@ bo w sumie moze sie te 2-3dni spoznić miala byc wczoraj takze no wszystko jeszcze możliwe chociaz zastanawia mnie ten ból brzucha bo on tez jakis taki dziwny raz poboli ,raz cos zakłuje....teraz juz w.ogóle nie.boli hmmm nie.wiem no dziewczynki na.prawde sama.jestem zaskoczona tym wszystkim ale jako tako objawów ciąży nie mam piersi jakby tylko ciut wieksze i twardsze w dotyku no ale przed @@@ tez tak jest ... no i dzis od rana.ten ból glowy i jakos tak czuje sie rozpalona.... nie.wiem.boje.sie bardziej zeby to nie byla.jakas choroba.:-(
1
174974
Gość
Ciąża zwykle ma podobne objawy jak na @. Nie chcę też niepotrzebnie Cię nakręcać, aczkolwiek nie jest wykluczone, że w ciąży nie jesteś. Dasz wiarę, że moim pierwszym objawem ciąży były w 5-6tc rozstępy na piersiach? Po za tym zero objawów gdzieś do 7-8tc.@wisienka94 chciałam kupić dzis przejezdzalam 2 razy kolo apteki ale jakos pomyslalam ze nie bede z siebie glupolki robić i wierzyc w to ze sie udalo dlatego postanowilam ze poczekam na @@@ bo w sumie moze sie te 2-3dni spoznić miala byc wczoraj takze no wszystko jeszcze możliwe chociaz zastanawia mnie ten ból brzucha bo on tez jakis taki dziwny raz poboli ,raz cos zakłuje....teraz juz w.ogóle nie.boli hmmm nie.wiem no dziewczynki na.prawde sama.jestem zaskoczona tym wszystkim ale jako tako objawów ciąży nie mam piersi jakby tylko ciut wieksze i twardsze w dotyku no ale przed @@@ tez tak jest ... no i dzis od rana.ten ból glowy i jakos tak czuje sie rozpalona.... nie.wiem.boje.sie bardziej zeby to nie byla.jakas choroba.:-(
reklama
AniaS35
Rozstepy?tak wczesnie ?o kurcze to rzeczywiscie malo spotykany objawCiąża zwykle ma podobne objawy jak na @. Nie chcę też niepotrzebnie Cię nakręcać, aczkolwiek nie jest wykluczone, że w ciąży nie jesteś. Dasz wiarę, że moim pierwszym objawem ciąży były w 5-6tc rozstępy na piersiach? Po za tym zero objawów gdzieś do 7-8tc.
@wisienka94 ja tez niecierpliwa jestem.w.końcu test pierwszy zrobilam 3 dni przed.@@@ a ze jakis posrany wyszedl to juz moj pech