reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ej dziewczyny no przestańcie bo faktycznie uwierzę że w ciąży jestem hahaah :D
Ja jak zrobilam ten test w niedziele to nawet Wam mówić o tym nie chciałam bo dla mnie on był że tak powiem "nieważny" bo fakt faktem dziwny taki wyszedł wiec pomyslalam ze nie bede takiego "szajsu" na forum wstawiać by straszyl hehe :):D
W niedziele? [emoji43] no nie to teraz to powinien nawet z popołudniowego wyjść! Trzymam kciuki :) kiedy robisz następny?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 chciałam kupić dzis przejezdzalam 2 razy kolo apteki ale jakos pomyslalam ze nie bede z siebie glupolki robić i wierzyc w to ze sie udalo dlatego postanowilam ze poczekam na @@@ bo w sumie moze sie te 2-3dni spoznić miala byc wczoraj takze no wszystko jeszcze możliwe chociaz zastanawia mnie ten ból brzucha bo on tez jakis taki dziwny raz poboli ,raz cos zakłuje....teraz juz w.ogóle nie.boli :oo_O hmmm nie.wiem no dziewczynki na.prawde sama.jestem zaskoczona tym wszystkim ale jako tako objawów ciąży nie mam piersi jakby tylko ciut wieksze i twardsze w dotyku no ale przed @@@ tez tak jest ... no i dzis od rana.ten ból glowy i jakos tak czuje sie rozpalona.... nie.wiem.boje.sie bardziej zeby to nie byla.jakas choroba.:-(

@wisienka94 chciałam kupić dzis przejezdzalam 2 razy kolo apteki ale jakos pomyslalam ze nie bede z siebie glupolki robić i wierzyc w to ze sie udalo dlatego postanowilam ze poczekam na @@@ bo w sumie moze sie te 2-3dni spoznić miala byc wczoraj takze no wszystko jeszcze możliwe chociaz zastanawia mnie ten ból brzucha bo on tez jakis taki dziwny raz poboli ,raz cos zakłuje....teraz juz w.ogóle nie.boli :oo_O hmmm nie.wiem no dziewczynki na.prawde sama.jestem zaskoczona tym wszystkim ale jako tako objawów ciąży nie mam piersi jakby tylko ciut wieksze i twardsze w dotyku no ale przed @@@ tez tak jest ... no i dzis od rana.ten ból glowy i jakos tak czuje sie rozpalona.... nie.wiem.boje.sie bardziej zeby to nie byla.jakas choroba.:-(
Ja to już bym dawno nie wytrzymała i chyba z 5 testów zrobiła. Jestem osobą niecierpliwą hehe :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciąża zwykle ma podobne objawy jak na @. :) Nie chcę też niepotrzebnie Cię nakręcać, aczkolwiek nie jest wykluczone, że w ciąży nie jesteś. Dasz wiarę, że moim pierwszym objawem ciąży były w 5-6tc rozstępy na piersiach? :D Po za tym zero objawów gdzieś do 7-8tc. ;)

reklama
Ciąża zwykle ma podobne objawy jak na @. :) Nie chcę też niepotrzebnie Cię nakręcać, aczkolwiek nie jest wykluczone, że w ciąży nie jesteś. Dasz wiarę, że moim pierwszym objawem ciąży były w 5-6tc rozstępy na piersiach? :D Po za tym zero objawów gdzieś do 7-8tc. ;)
Rozstepy?tak wczesnie ?o kurcze to rzeczywiscie malo spotykany objaw o_O;)
@wisienka94 ja tez niecierpliwa jestem.w.końcu test pierwszy zrobilam 3 dni przed.@@@ a ze jakis posrany wyszedl to juz moj pech

Do góry