reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Natasza, cześć! Witamy w naszym wariatkowie! Życzę szybciutkiego zafasolkowania!

Leele, zdjęcia cudne. Dużo dzieci, dużo roboty, organizowania ale i znacznie wiecej miłości i dawania siebie. To zaprocentuje. Też stawiamy na duża rodzinę. Naprawdę super!

Witam się w niedzielne popołudnie ;)
@nata$za88 u mnie jutro przewidywany termin @ a jak na razie dziś pojawiła się brązowa wydzielina i nie wiem co o tym myśleć, trochę mnie to zaniepokoiło.
A tak w ogóle to witaj na forum, u mnie również starania o pierwsze dzieciątko
@Migdalove super wiadomość z przyspieszonymi staraniami :)
@leeleeth ale piękna gromadka :) życzę Ci tej wymarzonej córci a jak już będzie to pewnie będzie małą księżniczką dla swych starszych braci

Witam się w niedzielne popołudnie ;)
@nata$za88 u mnie jutro przewidywany termin @ a jak na razie dziś pojawiła się brązowa wydzielina i nie wiem co o tym myśleć, trochę mnie to zaniepokoiło.
A tak w ogóle to witaj na forum, u mnie również starania o pierwsze dzieciątko
@Migdalove super wiadomość z przyspieszonymi staraniami :)
@leeleeth ale piękna gromadka :) życzę Ci tej wymarzonej córci a jak już będzie to pewnie będzie małą księżniczką dla swych starszych braci
Jeszcze zobaczymy jak z tym będzie, taka rozmowa jak dzisiaj to jeszcze za mało. Ale myślę, że jednak będą przyspieszone. Jeśli by się udało za pierwszym lub drugim cyklem to biorąc ślub mielibyśmy prawie roczniaka. :)

Milo ze są inne pierworódki :) a masz zwykle taki śluz? U mnie od razu jest @ tylko boli juz kilka dni wczesniej, wiec pewnie by mnie to zastanowilo... Kiedy testujesz?
Ja musze jeszcze dzis męża uwieść :p
Nie przypominam sobie, żebym tak miała, ale z testowaniem jeszcze się wstrzymam. Coś czuję, że jutro najpóźniej we wtorek @ nadejdzie

Witam wieczorem. Jak niedziela minela? Ja bylam z corka na zaupach, bo wyrosla ze wszystkiego... teraz juz relaks przed tv :)

Testy owu dalej wychodza negatywne, wiec jeszcze czekam. Zauwazylam dzisiaj lekkie plamienie po wizycie w wc, nigdy tak nie mialam w 11dc... dobrze, ze we wtorek mam wizyte to sie az tak tym nie martwie :)

reklama
Witam wieczorem. Jak niedziela minela? Ja bylam z corka na zaupach, bo wyrosla ze wszystkiego... teraz juz relaks przed tv :)

Testy owu dalej wychodza negatywne, wiec jeszcze czekam. Zauwazylam dzisiaj lekkie plamienie po wizycie w wc, nigdy tak nie mialam w 11dc... dobrze, ze we wtorek mam wizyte to sie az tak tym nie martwie :)
Witaj kochana to Czekasz na.pozytywny test czy juz dzialacie ?
U mnie dziś 11dc dziwne kłócie z prawej strony dość bolesne i dużo duzo przezroczystego śluzu ale to chyba nie mozliwe by owu była tak szybko przy cyklach 28dni .. :eek::oo2: eh my kobiety to mamy przeje.... miliony różnych zaburzeń hormonalnych tysiące różnych objawów w zależności od fazy cyklu po prostu brak słów :baffled::surprised::oo2:
@Natyyy &&&& trzymam żeby małupisko wstrętne o tobie zapomniało .

Do góry