reklama
mamunia86
Fanka BB :)
Natasza, cześć! Witamy w naszym wariatkowie! Życzę szybciutkiego zafasolkowania!
Leele, zdjęcia cudne. Dużo dzieci, dużo roboty, organizowania ale i znacznie wiecej miłości i dawania siebie. To zaprocentuje. Też stawiamy na duża rodzinę. Naprawdę super!
Leele, zdjęcia cudne. Dużo dzieci, dużo roboty, organizowania ale i znacznie wiecej miłości i dawania siebie. To zaprocentuje. Też stawiamy na duża rodzinę. Naprawdę super!
Natyyy
Aktywna w BB
Witam się w niedzielne popołudnie
@nata$za88 u mnie jutro przewidywany termin @ a jak na razie dziś pojawiła się brązowa wydzielina i nie wiem co o tym myśleć, trochę mnie to zaniepokoiło.
A tak w ogóle to witaj na forum, u mnie również starania o pierwsze dzieciątko
@Migdalove super wiadomość z przyspieszonymi staraniami
@leeleeth ale piękna gromadka życzę Ci tej wymarzonej córci a jak już będzie to pewnie będzie małą księżniczką dla swych starszych braci
@nata$za88 u mnie jutro przewidywany termin @ a jak na razie dziś pojawiła się brązowa wydzielina i nie wiem co o tym myśleć, trochę mnie to zaniepokoiło.
@leeleeth ale piękna gromadka życzę Ci tej wymarzonej córci a jak już będzie to pewnie będzie małą księżniczką dla swych starszych braci
1
174974
Gość
Jeszcze zobaczymy jak z tym będzie, taka rozmowa jak dzisiaj to jeszcze za mało. Ale myślę, że jednak będą przyspieszone. Jeśli by się udało za pierwszym lub drugim cyklem to biorąc ślub mielibyśmy prawie roczniaka.Witam się w niedzielne popołudnie
1
174974
Gość
Dziewczyny, życzę Wam tego w listopadzie : Zapłodnienie! NIECH SIĘ STANIE.
Natyyy
Aktywna w BB
Nie przypominam sobie, żebym tak miała, ale z testowaniem jeszcze się wstrzymam. Coś czuję, że jutro najpóźniej we wtorek @ nadejdzieMilo ze są inne pierworódki a masz zwykle taki śluz? U mnie od razu jest @ tylko boli juz kilka dni wczesniej, wiec pewnie by mnie to zastanowilo... Kiedy testujesz?
Ja musze jeszcze dzis męża uwieść
encirclede
@nata$za88 ja kochana za 11 miesięcy wracam do gry
Dagaa11
Witam wieczorem. Jak niedziela minela? Ja bylam z corka na zaupach, bo wyrosla ze wszystkiego... teraz juz relaks przed tv
Testy owu dalej wychodza negatywne, wiec jeszcze czekam. Zauwazylam dzisiaj lekkie plamienie po wizycie w wc, nigdy tak nie mialam w 11dc... dobrze, ze we wtorek mam wizyte to sie az tak tym nie martwie
Testy owu dalej wychodza negatywne, wiec jeszcze czekam. Zauwazylam dzisiaj lekkie plamienie po wizycie w wc, nigdy tak nie mialam w 11dc... dobrze, ze we wtorek mam wizyte to sie az tak tym nie martwie
reklama
AniaS35
Witaj kochana to Czekasz na.pozytywny test czy juz dzialacie ?Witam wieczorem. Jak niedziela minela? Ja bylam z corka na zaupach, bo wyrosla ze wszystkiego... teraz juz relaks przed tv
U mnie dziś 11dc dziwne kłócie z prawej strony dość bolesne i dużo duzo przezroczystego śluzu ale to chyba nie mozliwe by owu była tak szybko przy cyklach 28dni .. eh my kobiety to mamy przeje.... miliony różnych zaburzeń hormonalnych tysiące różnych objawów w zależności od fazy cyklu po prostu brak słów
@Natyyy &&&& trzymam żeby małupisko wstrętne o tobie zapomniało .