reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@nata$za88 mój najmłodszy ma 2 miesiące [emoji3] już
My jeszcze nie staramy sie a raczej przygotowujemy do starań o ostatnie (liczę na los ze córcię mi przyniesie ) i zaczniemy gdy @ wróci a teraz to tak towarzysko jestem.
Tutaj jak do tej pory nie było kłótni i raczej sie nie zanosi [emoji6] wszystkie zdeterminowane w celu wiec nie ma o co kotów drzeć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie, ale nie jestem przekonana co do dzielnicy, zobaczymy co dalej.
A Tobie jak się mieszka? Trochę jeszcze słabo z komunikacją, nie?
ogólnie jestem z Gocławia a na Lewandowskiego mieszkam 6lat.kiepska komunikacja to fakt.jezdze wszędzie autem ale wcześniej to był dramat.juz się przyzwyczaiłam nie jest najgorzej:)życzę żebyś i Ty się tutaj dobrze czuła:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@tola_tola A czemu ja Cię nie widzę w tabelce? :) Pominęłam wpisanie Ciebie czy coś? :)
kochana nie chce rozwalić tej tabelki u mnie na telefonie ciężko się edytuje albo mi się tak tylko zdaje.nie chciałam też Ci głowy zawracać więc nie prosiłam o wpisanie.ale jak to nie problem to wpisz mnie 32 lata wawa 1 dziecko cykl staran:nieskończona ilość 1 synek okres kolejny 14.11:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany, toż to sama slodycz taki szkrab :)
moja koleżanka ma 4 braci i ona najmłodsza dziewczyna, wiec chyba niektórym sie udaje doczekać dziewczynki :) taka gromadka to chyba dużo pracy ale i dużo szczęścia :) ja mam 2 braci i slaby mamy kontakt ze sobą, a ta koleżanka ma 2x tyle i wydaje sie ze maja dużo lepsze relacje, cieszę ze tu jesteś @leeleeth może obie doczekamy sie upragnionych dziewczynek w podobnym czasie :) zmykam spac!

U mnie najmłodsi to leją się a potem świetnie bawią wiec oczy dookoła głowy trzeba mieć, żeby krzywdy sobie nie zrobili.
Najstarsi to tylko pyskówki urządzają, ogólnie jest głośno u nas i hałaśliwie taka włoska familia [emoji23] albo Meksyk jak mówi mój mąż
1509828762-4097bae8128fcb03-aaaaaa.jpeg
tu w wersji bez wylanej (jeszcze!) kawy
A tu mój najmłodszy Emilek [emoji173]️
1509828809-ae6d27118108bfdf-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Tabelkę obczailam, widzę ze większość ma juz dzieci, ja to zielona calkiem w tym temacie, tyle co na forum czytam to wiem, czy mogłaby mnie ktoras z Was wpisać? Na Tel nie chce mi tej tabelki edytowac, jak juz pisalam Natasza, 29 lat, staram sie o pierwsze dziecko, jestem z Wawy, następna @ 22.11
Trzymam za Nas wszystkie kciuki! podczytywalam watek Staraczki 2017 ale tu jest chyba spokojniej @Dagaa11 Ty tam tez sie udzielasz? a na poczatku roku jeszcze @leeleeth tam wpadala, o ile dobrze pamiętam juz z brzuszkiem

Tak, udzielam sie i tam i tu hehe :) ale fakt, ze tutaj jest spokojniej :)

reklama
Witam sie w.niedzielne.poludnie ... :-)
@nata$za88 witam Cię serdecznie mam nadzieje ze dobrze bedzie ci w naszym gronie i ze szybko uda.ci się zobaczyć dwie kreseczki życzę ci tego z calego serduszka :):)
@Migdalove super że taka myśl jest może akurat okaże się to waszą najlepsza decyzją jaką możecie podjąć wspólnie :D
@Inka91 poraz kolejny upominam się o twoja.aktywność znikłas i nawet sie nie pożegnałas nie ładnie :p:D

Do góry