reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Witam.sie wieczorową porą .. [*] dla waszych bliskich i dla twojego aniołka @Dagaa11 .
Ja dzis od rana.po cmentarzach chwili czasu nie bylo na forum ale.w.koncu troszke.na.wieczor czasu znalazlam i jestem...
@encirclede jednak negatyw to ulga dla Ciebie czy mimo wszystko bys sie.ucieszyła myślę ze to drugie :-)

@Migdalove bardzo bardzo mozliwe, ze rozwalenie tabelki to moja wina, ostatnio sie dopisywalam, ale na moim głupim telefonie i nie bardzo mi to szlo, w ostatecznisci zrezygnowalam i zapomniałam poprosić Cię o pomoc. Wyyybacz jesli to moja wina hihi ❤
Ja mam dzisiaj 7 dzien cyklu i jeszcze jakirs plamienia :/ nigdy wczesniej tak nie mialam, chyba jednak cos sie popierdzielilo we mnie po łyżeczkowaniu... mam nadzieje, ze owulacja nie opozni sie jeszcze bardziej, bo i tak.mam zawsze pozno- ok 20 dc. Od jutra zaczynam testy owu, mialam dzisiaj juz zrobić, ale jakos mi umknęło.

Co do chorob dzieci- moja tez juz ma kaszel i katar, dlatego nie bralismy jej dzisiaj na cmentarz, bo straaasznie u nas zimno. Mam nadzieje, ze nic powaznego z tego kataru sie nie rozwinie, bo po tak dlugim l4 jakie.mialam po poronieniu nie bardzo.moge sobie teraz pozwolić na opieke na dziecko.. zobaczymy jak to bedzie :)

Witam.sie wieczorową porą .. [*] dla waszych bliskich i dla twojego aniołka @Dagaa11 .
Ja dzis od rana.po cmentarzach chwili czasu nie bylo na forum ale.w.koncu troszke.na.wieczor czasu znalazlam i jestem...
@encirclede jednak negatyw to ulga dla Ciebie czy mimo wszystko bys sie.ucieszyła myślę ze to drugie :-)

Dziekuje kochana! Ja tez mysle, ze @encirclede jednak mimi wszystko ucieszyłaby się z pozytywu. My dopiero wrocilismy do domu, tez latanie od rana, a pozniej kawa u dziadka. Padam na twarz, a jutro na ranooo oł noł ;)

@Dagaa11 no to późno masz owulacje.jest to u ciebie pewne?masz cykle.30 dniowe ?wiem ze.wspominalas o tym ostatnio ale wylecialo mi z głowy... ja mam cykle.28dni zawsze.myslalam ze.owu 14dc ale cos mi sie wydaje ze jednak w poprzednim cyklu wystapila kolo 18-19dc bo wredy czulam bardzo mocne.kłócie jajnika hmmmm tyle ze.ja.nie.uzywam.testow itp woec dla mnie to takie chybil trafil :eek::oo2:

a ja mam dzisiaj owulację wg wyliczeń ale nie czuje w ogóle żeby ona miała miejsce.co na 23 dni mam okres ostatnimi czasy.teraz jeszcze zacznę brać ten duphaston więc może się to pozmieniać.tabelki jak nie widziałam tak nie widzę:D serio.nie wiem gdzie mam patrzeć a może na telefonie jest jakoś inaczej albo po prostu jestem ślepa:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaS35 cykle mam srednio 31-33 dniowe. Jest to.pewne, bo robie testy owulacyjne. W cyklu, w ktorym.zaszlam w ciaze owulacje mialam wlasniew 19lub 20 dniu cyklu. To byl tez cykl, w ktorym.przez 10 dni bralam duphaston, wiec teraz tez bede go brac :) zobaczymy jak to bedzie teraz.

No i dodam jeszcze, ze bez testow nie jestem w stanie nawet sie domyslic, kiedy nastepuje owuwlacja, bo nie mam typowego sluzu, bolow jajnikow itd. Od tego cyklu zaczelam brac wiesiolek, wiec moze cos z tym sluzem sie poprawi :)

reklama
a ja mam dzisiaj owulację wg wyliczeń ale nie czuje w ogóle żeby ona miała miejsce.co na 23 dni mam okres ostatnimi czasy.teraz jeszcze zacznę brać ten duphaston więc może się to pozmieniać.tabelki jak nie widziałam tak nie widzę:D serio.nie wiem gdzie mam patrzeć a może na telefonie jest jakoś inaczej albo po prostu jestem ślepa:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie w telefonie nie widać. :D Proszę tutaj link Link do: Lista.xlsx

Do góry