reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Witam.sie wieczorową porą .. [*] dla waszych bliskich i dla twojego aniołka @Dagaa11 .
Ja dzis od rana.po cmentarzach chwili czasu nie bylo na forum ale.w.koncu troszke.na.wieczor czasu znalazlam i jestem...
@encirclede jednak negatyw to ulga dla Ciebie czy mimo wszystko bys sie.ucieszyła myślę ze to drugie :-)
Ja dzis od rana.po cmentarzach chwili czasu nie bylo na forum ale.w.koncu troszke.na.wieczor czasu znalazlam i jestem...
@encirclede jednak negatyw to ulga dla Ciebie czy mimo wszystko bys sie.ucieszyła myślę ze to drugie :-)
Dagaa11
@Migdalove bardzo bardzo mozliwe, ze rozwalenie tabelki to moja wina, ostatnio sie dopisywalam, ale na moim głupim telefonie i nie bardzo mi to szlo, w ostatecznisci zrezygnowalam i zapomniałam poprosić Cię o pomoc. Wyyybacz jesli to moja wina hihi ❤
Ja mam dzisiaj 7 dzien cyklu i jeszcze jakirs plamienia :/ nigdy wczesniej tak nie mialam, chyba jednak cos sie popierdzielilo we mnie po łyżeczkowaniu... mam nadzieje, ze owulacja nie opozni sie jeszcze bardziej, bo i tak.mam zawsze pozno- ok 20 dc. Od jutra zaczynam testy owu, mialam dzisiaj juz zrobić, ale jakos mi umknęło.
Co do chorob dzieci- moja tez juz ma kaszel i katar, dlatego nie bralismy jej dzisiaj na cmentarz, bo straaasznie u nas zimno. Mam nadzieje, ze nic powaznego z tego kataru sie nie rozwinie, bo po tak dlugim l4 jakie.mialam po poronieniu nie bardzo.moge sobie teraz pozwolić na opieke na dziecko.. zobaczymy jak to bedzie
Ja mam dzisiaj 7 dzien cyklu i jeszcze jakirs plamienia :/ nigdy wczesniej tak nie mialam, chyba jednak cos sie popierdzielilo we mnie po łyżeczkowaniu... mam nadzieje, ze owulacja nie opozni sie jeszcze bardziej, bo i tak.mam zawsze pozno- ok 20 dc. Od jutra zaczynam testy owu, mialam dzisiaj juz zrobić, ale jakos mi umknęło.
Co do chorob dzieci- moja tez juz ma kaszel i katar, dlatego nie bralismy jej dzisiaj na cmentarz, bo straaasznie u nas zimno. Mam nadzieje, ze nic powaznego z tego kataru sie nie rozwinie, bo po tak dlugim l4 jakie.mialam po poronieniu nie bardzo.moge sobie teraz pozwolić na opieke na dziecko.. zobaczymy jak to bedzie
1
174974
Gość
U nas to dopiero w drugiej połowie 2019, plany się zmieniły i z 2018 na 2019.a kiedy dziewczyny planujecie zaprzestac się zabezpieczać?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Witam.sie wieczorową porą .. [*] dla waszych bliskich i dla twojego aniołka @Dagaa11 .
Dziekuje kochana! Ja tez mysle, ze @encirclede jednak mimi wszystko ucieszyłaby się z pozytywu. My dopiero wrocilismy do domu, tez latanie od rana, a pozniej kawa u dziadka. Padam na twarz, a jutro na ranooo oł noł
AniaS35
@Dagaa11 no to późno masz owulacje.jest to u ciebie pewne?masz cykle.30 dniowe ?wiem ze.wspominalas o tym ostatnio ale wylecialo mi z głowy... ja mam cykle.28dni zawsze.myslalam ze.owu 14dc ale cos mi sie wydaje ze jednak w poprzednim cyklu wystapila kolo 18-19dc bo wredy czulam bardzo mocne.kłócie jajnika hmmmm tyle ze.ja.nie.uzywam.testow itp woec dla mnie to takie chybil trafil
tola_tola
a ja mam dzisiaj owulację wg wyliczeń ale nie czuje w ogóle żeby ona miała miejsce.co na 23 dni mam okres ostatnimi czasy.teraz jeszcze zacznę brać ten duphaston więc może się to pozmieniać.tabelki jak nie widziałam tak nie widzę serio.nie wiem gdzie mam patrzeć a może na telefonie jest jakoś inaczej albo po prostu jestem ślepa
Dagaa11
reklama
1
174974
Gość
Faktycznie w telefonie nie widać. Proszę tutaj link Link do: Lista.xlsxa ja mam dzisiaj owulację wg wyliczeń ale nie czuje w ogóle żeby ona miała miejsce.co na 23 dni mam okres ostatnimi czasy.teraz jeszcze zacznę brać ten duphaston więc może się to pozmieniać.tabelki jak nie widziałam tak nie widzę serio.nie wiem gdzie mam patrzeć a może na telefonie jest jakoś inaczej albo po prostu jestem ślepa