reklama
G
goszczaca
Gość
Aż mi glupio latać non stop do laboratorium jak jakaś desperatka poczekam na @Andzelika za parę dni powtórz betę, mogła jeszcze nie wyjść
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Jej Kochana [emoji20] musicie działać dalej.A która z nas to lubi. Najgorsze jest to ze te nieudane próby momentami odbijają się na naszym malzenstwie
Wiem co czujesz.
Weszłam teraz do autobusu nie wiem czy tak wygląda bezstresowe wychowanie bo w temacie nigdy nie byłam. Dziecko drze się na cały autobus a matka cicho mówi "cichutko" jeszcze mnie boli ten brzuch no myślałam że rozerwe ją. .. dobrze ze przestało się drzew po dłuższej chwili [emoji29]
Ja dziś jadę na nocną pomoc do mojej kliniki. Nie mogę już wytrzymać z bólu a sama nie chce jechać bo się boje i jadę ze swoim od razu po jego pracy [emoji22]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Najlepsze jest to ze za 5 dni mam termin @ a mnie już wszystko boli jak na @. Nogi pod kolanem, podbrzusze mój jak by się tak darl, to bym mu kazanie sprawiła.
Najlepsze jest to ze za 5 dni mam termin @ a mnie już wszystko boli jak na @. Nogi pod kolanem, podbrzusze mój jak by się tak darl, to bym mu kazanie sprawiła.
Ale to bardzo dużo czasu masz, może wyjsć w dniu @ a nawet tydzień po...
Poczekaj jeszcze i zrobisz jeszcze raz [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dopóki nie ma małpy jest najdzieja [emoji1320]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
W dniu spodziewane zrobię test, bo u mnie beta aż 40 zł tak się zastanawiam nad femibionem planowanie ciąży.Ale to bardzo dużo czasu masz, może wyjsć w dniu @ a nawet tydzień po...
Poczekaj jeszcze i zrobisz jeszcze raz [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dopóki nie ma małpy jest najdzieja [emoji1320]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Na przemiennie 28-29 :/ poczekam poczekam na tą @ jak nie przyjdzie zrobię test.Andzelika jak długie masz cykle? ja mam tak około 28 dniowe i w 24dc test pokazał biel,a w dniu @ już 2 kreseczki.
Stokrotenka23
Fanka BB :)
4h czekania na izbie przyjęć i nie wiadomo dlaczego mnie boli.
Przynajmniej wiem ze nie ma torbieli i nie jestem w ciąży [emoji20]
reklama
G
goszczaca
Gość
A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?4h czekania na izbie przyjęć i nie wiadomo dlaczego mnie boli.