reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A która z nas to lubi. Najgorsze jest to ze te nieudane próby momentami odbijają się na naszym malzenstwie:(
Jej Kochana [emoji20] musicie działać dalej.
Wiem co czujesz.

Weszłam teraz do autobusu nie wiem czy tak wygląda bezstresowe wychowanie bo w temacie nigdy nie byłam. Dziecko drze się na cały autobus a matka cicho mówi "cichutko" jeszcze mnie boli ten brzuch no myślałam że rozerwe ją. .. dobrze ze przestało się drzew po dłuższej chwili [emoji29]

Ja dziś jadę na nocną pomoc do mojej kliniki. Nie mogę już wytrzymać z bólu a sama nie chce jechać bo się boje i jadę ze swoim od razu po jego pracy [emoji22]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Najlepsze jest to ze za 5 dni mam termin @ a mnie już wszystko boli jak na @. Nogi pod kolanem, podbrzusze :( mój jak by się tak darl, to bym mu kazanie sprawiła.

Najlepsze jest to ze za 5 dni mam termin @ a mnie już wszystko boli jak na @. Nogi pod kolanem, podbrzusze :( mój jak by się tak darl, to bym mu kazanie sprawiła.

Ale to bardzo dużo czasu masz, może wyjsć w dniu @ a nawet tydzień po...
Poczekaj jeszcze i zrobisz jeszcze raz [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dopóki nie ma małpy jest najdzieja [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to bardzo dużo czasu masz, może wyjsć w dniu @ a nawet tydzień po...
Poczekaj jeszcze i zrobisz jeszcze raz [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dopóki nie ma małpy jest najdzieja [emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W dniu spodziewane zrobię test, bo u mnie beta aż 40 zł :szok:tak się zastanawiam nad femibionem planowanie ciąży.

4h czekania na izbie przyjęć i nie wiadomo dlaczego mnie boli.
Przynajmniej wiem ze nie ma torbieli i nie jestem w ciąży [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry