Stokrotenka23
Fanka BB :)
Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?
A wykluczyli polipa?Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
1 mają ostatnią mialamCześć dziewczyny. Andzelika My to chyba równo idziemy, ja na betę idę jutro ale też jeszcze nie wiem czy coś wyjdzie, kiedy miałaś @?
W zasadzie tak bo wszystko jest w porządku w środku.A wykluczyli polipa?
1 mają ostatnią mialam
No to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @A wykluczyli polipa?
1 mają ostatnią mialam
No to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @
Będę trzymała kciuki ja jestem ciekawa czy u mnie zawita@No to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @