reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Myślę że jest jeszcze kilka dziewczyny a na pewno są też takie które tylko czytają i się nie udzielają tak jak to było z naszą nową koleżanka :-) ale głowa do góry kochana przecież w końcu się uda na pewno !

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wrażenie że tylko ja tu zostałam ze staraczek, wszystkim się już udało :(
Wiesz co być może dlatego tak myślisz bo zamysł tego tematu był o staraniach w 2018. Mylnie większość dziewczyn zrozumiało temat. Ale teraz to nie ważne, jesteśmy tutaj po to by się wspierać. ;)
Pomyśl też na odwrót, np. ja chcę zacząć starania od 2018 a większość dziewczyn już jest szczęśliwych z pięknych dwóch kresek a ja muszę czekać. Kto wie, czy nawet nie przełożymy starań na 2019... Wszystko takie zawiłe.

@Mecenasowa27 bardzo cieszy mnie taki przyrost bety! :) Mówiłam, że nie ma co się na zapas martwić. Trzymam kciuki aby maleństwo zdrowo rosło. Oby nie męczyły Cię zbyt mocno ciążowe dolegliwości. Przytulam!

Wiesz co być może dlatego tak myślisz bo zamysł tego tematu był o staraniach w 2018. Mylnie większość dziewczyn zrozumiało temat. Ale teraz to nie ważne, jesteśmy tutaj po to by się wspierać. ;)
Pomyśl też na odwrót, np. ja chcę zacząć starania od 2018 a większość dziewczyn już jest szczęśliwych z pięknych dwóch kresek a ja muszę czekać. Kto wie, czy nawet nie przełożymy starań na 2019... Wszystko takie zawiłe.

@Mecenasowa27 bardzo cieszy mnie taki przyrost bety! :) Mówiłam, że nie ma co się na zapas martwić. Trzymam kciuki aby maleństwo zdrowo rosło. Oby nie męczyły Cię zbyt mocno ciążowe dolegliwości. Przytulam!

No wlasnie ja tez przez pomylke weszlam na ten watek ;) ale juz dzis tez dolaczylam do staraczek 2017 ;)

Czyli dobry jest przyrost bo już sama nie wiem co o tym myśleć. Znalazłam jakieś dwa kalkulatory do obliczania wzrostu hcg i na jednym wyszło że przyrost prawidłowy a na drugi ze bardzo słaby :( do mojego lekarza najbliższy termin to za miesiąc ale pójdę do jakiegoś innego w 6-7 tygodniu to być może będzie widział.serduszko i wtedy się uspokoje

Czyli dobry jest przyrost bo już sama nie wiem co o tym myśleć. Znalazłam jakieś dwa kalkulatory do obliczania wzrostu hcg i na jednym wyszło że przyrost prawidłowy a na drugi ze bardzo słaby :( do mojego lekarza najbliższy termin to za miesiąc ale pójdę do jakiegoś innego w 6-7 tygodniu to być może będzie widział.serduszko i wtedy się uspokoje

Kochana spokojnie, trzymaj się norm które Ci wysłałam, są zgodne z tymi normami, które widnieją często na wynikach. Kalkulatory najczęściej się mylą, czy to jest kalkulator BMI czy tygodnia ciąży a tak samo z betą. :) Musisz się uspokoić bo stres szkodzi maluszkowi. :)

Mecenasowa, ale super! Cieszę się bardzo! Trzymam mocno kciuki i żeby obyło się bez mdłości! ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Migdalove dziękuję kochana , chyba masz rację bo tygodnie ciąży też inaczej mi liczyły internetowe kalkulatory bo we czwartek pokazywały już 5 tydzień licząc od pierwszego.dnia ostatniej miesiączki a faktycznie to był wtedy 4t1d. A jak ty w ogóle się czujesz?
Mała.wiedzma dziękuję i obyś nie doczekała się @ :-)

Do góry